Lauvas – ar ko tām ir vislabākā saderība?

No vienas puses, Lauvu saulainais un pozitīvais skatījums uz dzīvi rada viņu saderību ar citiem ļoti vienkāršu. Taču, tā kā Lauvas ir ļoti dominantas un pēc dabas ir lieli ekstraverti, daudziem tas ir mazliet par daudz ko sagremot.

Lai viņiem būtu visideālākā saderība, Lauvām ļoti derētu cilvēks, kas var nostādīt šajās attiecībās sevi otrajā plānā, ļaujot Lauvai kļūt par vakara naglu.

Tā kā Lauva ir Uguns stihijas pārstāve, visdrošākā saderība Lauvām ir ar tiem pašiem Uguns stihijas pārstāvjiem – Aunu un Strēlnieku.

Gan Auns, gan Strēlnieks ir lieliska saderība Lauvai, jo viņiem ir kopējs entuziasms un ļoti pozitīvs skatījums uz dzīvi. Taču tik un tāStrēlnieks laikam būs labāks partneris Lauvai par Aunu, jo viņiem kaut kā daudz labāk sader kopā. Neviens cits nespēj likt Lauvām tik lustīgi smieties, kā to dara Strēlnieks – un Lauvai neko vairāk nevajag par tik jautru un rotaļīgu partneri.

Partneri, kas arī labi saderēs ar Lauvām un ļaus viņām saskatīt lietas daudz objektīvāk, ir loģiskie Gaisa stihijas pārstāvji – Dvīņi un Svari. Daudzi uzskata, ka šāda Uguns un Gaisa stihiju kombinācija ir visideālākā. Nav brīnums, ka tā nav vienkārša sakritība, ka visideālākā saderība cilvēkiem ir ar tiem, kuriem dzimšanas diena ir divu mēnešu robežās no viņu.

Zvaigžņu Tulks

Leave a Comment