Latviešu astrologs publicējis jaunākās prognozes par Ukrainas kara iznākumu: ”Gaidāms aplauziens”

Latviešu astrologs Edijs Spāre, kurš marta sākumā paredzēja, ka karš Ukrainā ilgs 23 nedēļas, publicējis jaunākās prognozes par kara gaitu un iznākumu Ukrainā.

Īsumā atgādinām, ko E. Spāre vēstīja marta sākumā: kopējais kara ilgums būs 23 nedēļas, bet visu laiku, cerams, nebūs aktīva karadarbība; ļoti aktīva karadarbība sāks mazināties no 9. vai 10. marta. (ātrāk uz to cerēt nav vērts);

Ukrainai jānoturas 5 nedēļas no karadarbības sākuma, tad Mēnesim būs nākamais aspekts ar Jupiteru – kvadrāts, kas liecina, ka kara izraisītājai Krievijai aptrūksies finanses un mērķus nevarēs sasniegt; piektajā karadarbības nedēļā – ap 30. vai 31. martu – Krievijas armijai sāksies nopietns lūzums un “aplauziens”.

“Prognozes turpinājums, analizējot Krievijas uzbrukuma mirkļa karti Ukrainai 24. februārī. Kā jau minēju pirmais pagrieziens notiks pēc divām nedēļām, kad Krievija nāca ar jauniem paziņojumiem un pārmetumiem Ukrainai un ASV par bioloģisko un ķīmisko ieroču izstrādi pret Krieviju. Tas bija aspekts ar Merkuru, raksta tautaruna.nra.lv

Lasi vēl: VSAA izplata svarīgu informāciju: ”No 22. marta līdz 22. aprīlim…”

Astrologi zina, ka Merkurs ir arī zagļu un meļu dievs, tātad jaunus melus sagaidījām. Nākamais aspekts precīzais būs ar Jupiteru, par laimi tas būs kvadrāts un uzbrucējam tas radīs lielus katastrofālus zaudējumus, šie zaudējumi jau sāksies ar šodienu (25. martu), bet patiesos zaudējuma apmērus un neveiksmes sāksies ar 28. un 29. martu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment