Laipni lūgti vakariņās: vistas suflē ar zaļumiem


Vieglas un garšīgas vakariņas – vistas suflē ar zaļumiem kēksu formiņās. Var pasniegt arī kā uzkodu ballītē.

Sastāvdaļas
1 ola
1 vistas fileja
100 ml 1% piena
Dilles, pētersīļi, citi zaļumi pēc garšas
Sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana
Sagriež vistas fileju mazos gabaliņos.

Olas baltumu atdala no dzeltenuma.

Sasilda pienu, sajauc ar dzeltenumu, sasmalcinātiem zaļumiem, sāli un pipariem, pieliek vistu, rūpīgi
izmaisa.

Baltumu sakuļ stingrās putās, uzmanīgi pievieno maisījumam.

Masu lej cepšanas formās un liek cepeškrāsnī vidējā karstumā uz 30 minūtēm.


 

Līdzīgi raksti

  • loading...
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *