”Labākajā Maskavas kapsētā” – sāk apspriest dziedātājas MakSim bēres

Krievu dziedātājs MakSim divas nedēļas atrodas mākslīgajā komā. Mākslinieces ķermenis vēl nespēj tikt galā ar šo slimību. Sākas diskusijas par bēru organizēšanu. 

Fani ir nopietni noraizējušies par dziedātājas MakSim veselības stāvokli. Viņa vairākas nedēļas atrodas slimnīcā, viņas stāvoklis tiek vērtēts kā nopietns. Tuvinieki notiekošo īpaši nekomentē un nevēlas runāt par to, kas patiesībā notiek ar mākslinieci.

Stas Baretskis sarunā ar reportieriem pastāstīja, ka viņš personīgi pazīst dziedātāju MakSim un ne reizi vien ir saticis viņu turnejā. Abi ir labi pazīstami.

“Esmu pazīstams ar dziedātāju MakSim jau ilgu laiku, kopš viņa bija ļoti jauna. Tajā laikā es aktīvi ceļoju kopā ar Ļeņingradas grupu, un mēs dažreiz satikāmies dažāda veida korporatīvajās ballītēs. Es no sirds apbrīnoju viņas darbu un esmu dziļi šokēts par situāciju, kurā viņa nonāca. Viņa ir ļoti laba meitene, ”sacīja Baretskis.

Stas Baretskis atzīmēja, ka, ja MakSim nevarēs izkļūt no pašreizējā veselības stāvokļa, viņš būs gatavs bez maksas palīdzēt viņas radiniekiem un organizēt mākslinieces bēres. Stas atzina, ka viņš vienmēr ir mīlējis dziedātājas darbu un mūziku, un tāpēc vajadzības gadījumā piedāvās savu palīdzību.

“Mums par šādām lietām jādomā un jārunā jau iepriekš. Šeit nebūs tā, ka viņa nomirs un neviens to nebūs gaidījis. Viss prasa laiku, un tas jo īpaši attiecas uz labas vietas meklēšanu kapsētā. Viņa ir pelnījusi labu vietu kapsētā, ”RIA FAN sacīja Baretskis.

COMMENTS

Leave a Comment