Kurzemē mājsēdes laikā sievietes policijai draud ar ko pavisam dīvainu!

Kurzemē pagājušās nedēļas nogalē mājsēdes laikā sievietes mēģinājušas paslēpties automašīnā un policijai draudējušas ar šautriņu, ziņo Valsts policija.

Sestdienas naktī policijā saņemta informācija, ka Dienvidkurzemes novada Tadaiķu pagastā pie pieturas stāv automašīna “Audi”, kuras vadītāja dīvaini uzvedas.

Reaģējot uz saņemto informāciju, policija ieradās notikuma vietā, kur ārpus transportlīdzekļa sastapa sievieti un kādu jaunieti, kuri paskaidroja, ka Liepājā automašīnas “Audi” vadītāja viņus uzņēma transportlīdzeklī kā līdzbraucējus, jo viņi visi dzīvo Aizputē un atpazina viens otru, raksta delfi.lv

Lasi vēl: Zināms, kas notiks ar “Latvijas sirdsdziesmu” pēc Gunta Skrastiņa nāves

Likumsargi devās pie minētās automašīnas, kur atradās jauniete ar, kā vēlāk noskaidrots, savu māti. Abas sievietes mēģināja automašīnā paslēpties un izlikās guļam. Likumsargi, caur logu ieskatoties salonā, pamanīja, ka tajā atrodas tabakas tīšanas papīrīši.

Likumsargi centās personas sasaukt, kā arī klauvēja pie automašīnas loga, taču sieviete policistiem paziņoja, lai “vācas prom”, kā arī lamājās necenzētiem vārdiem. Sieviete arī nespēja paskaidrot, kāpēc mājsēdes laikā neatradās savā dzīvesvietā.

Likumsargiem radās aizdomas, ka sieviete atrodas narkotisko vielu iespaidā, turklāt sievietei rokās bija šautriņa, ar kuru viņa piedraudēja mest, ja policisti mēģinās atvērt automašīnas durvis.

Tālākie notikumi risinājās spraigi – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment