Kuri no zodiaka zīmju pārstāvjiem kļūst par ideāliem vīriem un sievām

Nolemjot saistīt savu dzīvi ar kādu, mēs sākumā cenšamies uzzināt par viņu pēc iespējas vairāk. Tas tiek darīts tāpēc, lai pārliecinātos, ka tieši šis cilvēks atbilst mums pēc savām rakstura īpašībām, un ka esam viens otram piemēroti.

Tieši šīm nolūkam būtu visai noderīgi ielūkoties horoskopā, lai uzzinātu, kuru Zodiaka zīmju pārstāvji pēc astrologu domām ir paši labākie vīri un sievas.

Pēc Zodiaka zīmes labākās sievas:

Lauva – sieva-karaliene

Katrs vīrietis sapņo apprecēt šādu skaistuli. Gracioza jaunkundze, kas lieliski apzinās savu vērtību, viņa ir apveltīta ar izsmalcinātu gaumi un neiedomājamu pievilcību. Apkārtējos vīriešos sieva-Lauvene rada apbrīnu un skaudību. Taču tā nav tikai skaista bilde. Šāda sieviete prot radīt mājīgu gaisotni, un lai arī viņai ne visai patīk ēst gatavošana, viņas sarūpētais cienasts piesaista ar eksotiskiem un neticami gardiem ēdieniem. Taču galvenā Lauvenes īpašība ir tā, ka viņa kļūst par sava vīra spēcīgāko motivatoru, līdz ar to blakus šādai sievai vīrs ir spējīgs atklāt visu savu potenciālu.

Dvīņi – sieva kā noslēpums

Šī sieviete nekad nebeigs pārsteigt savu vīru. Viņa vienmēr redz cauri savam vīram, tātad vienmēr zina, kas notiek mīļotā dvēselē un kā viņam var palīdzēt. Viņa ir kā mīkla, kura ik reiz atklājas no citas, neparastās puses. Dvīņu mājās vienmēr valda kārtība, bet bērni ir sakopti un pabaroti. Vēl jo vairāk, vīram nekad nevajadzēs jautāt pēc tīriem krekliem vai zeķēm, jo tie vienmēr ir pietiekošā daudzumā un atrodastiem paredzētā vietā. Varētu teikt, ka būdams kopā ar sievu-Dvīni, vīrs saņem ne vien mājīgu siltumu, bet arī neatklātu noslēpumu, ko varēs minēt bezgalīgi.

Vērsis – sapņu sieva

Sievietes, kas dzimusi Vērša zīmē, ir klasisks mīļotās sievas piemērs. Ar viņu gribas nodzīvot visu mūžu. Viņa veltīs jums visas savas rūpes, dāvās savus glāstus, kļūs jums par draudzīgu plecu, uz kura izraudāties un par kaislīgu mīļāko, ar kuru ne vien nodoties karstam seksam, bet arī ļauties vaļsirdībai. Šāda sieva arī pati spēs apgādāt ģimeni, taču viņas galvenā īpašība ir prasme motivēt savu vīrieti, augt un attīstīties līdz ar viņu un gūt kopīgus panākumus.Ar šādu motivāciju pat bezperspektīvs un beziniciatīvs vīrietis kļūs veiksmīgs.

Zivis – sieva-nirvāna

Ja nevēlatiesprecēties tikai tāpēc, ka baidāties, ka jūsu mīlestība neizturēs sadzīves pārbaudījumus, par sievu varat izvēlēties sievieti-Zivis. Šī jaunkundze ir ārkārtīgi sievišķīga un neaizsargāta, blakus viņai gribasbūt stipram un vīrišķīgam, rūpēties un aizsargāt viņu, padarīt viņu laimīgu. Blakus Zivju zīmes sievietei vīrieši izrāda savas labākās īpašības un sāk lepoties ar sevi. Taču šīs zodiaka zīmes sievietes galvenais trumpis it tas, ka, esot viņai blakus, jums nekad nenāksies pievērst uzmanību ikdienas rutīnai un dažādiem sadzīves sīkumiem.

Vēzis – ideāla sieva

Tiem, kas meklē savu ģimenes dzīves ideālu, būtu vērts pievērst uzmanību Vēža zīmes sievietei. Viņa visai ilgi nespēj uzticēties savam izredzētajam, taču ja reiz jums izdosies iekarot viņas uzticību, tad labāku sievu jums vienkārši neatrast. Savam mīļotajam viņa dāvās visas savas rūpes un maigumu, jebkurā situācijā būs gatava aizstāvēt viņu līdz pēdējam un nekad nešaubīsies par viņu. Viņa radīs patiesi omulīgu gaisotni mājās, bet pats galvenais, viņa nekad nenodos un nekad nekrāps. Šāda sieva, sekojot savam vīram, būs gatava doties kaut uz tālāko pasaules malu. Vienīgais noteikums, kas jāievēro – patiesi, no visas sirds mīlēt savu Vēžu dievieti.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment