Kuras kāzu jubilejas nedrīkst svinēt un kāpēc. Uzmanies, lai neizpostītu ģimenes laimi!

Mūsu senči uzskatīja – jo mazāk mēs runājam par savu ģimenes laimi ar apkārtējiem, jo ​​stiprāka un stabilāka būs mūsu savienība.

Lai nepiesauktu nelaimi un priekšlaicīgi nešķirtos, piesardzīgi jāattiecas pret visu, kas saistīts ar laulības sakramentu (solījumu), un mazāk jādalās ar personiskās dzīves detaļām.

Tā, piemēram, saskaņā ar tautas ticējumiem labāk ir nesvinēt vairākas kāzu gadadienas,ja vien, protams, nevēlaties speciāli pārbaudīt savu attiecību stiprumu. Par to, kāpēc vairākas ģimenes jubilejas vislabāk turēt slepenībā, vēstīts vietnes“passion.ru” materiālā.

16.kāzu gadadiena

Šo kāzu gadadienu sauc par “topāza” kāzām un tradicionāli tā netiek svinēta. Neskatoties uz to, ka numeroloģijā šis skaitlis ir saistīts ar labsajūtu un labklājību, un topāzs ir sirdsmiera un atklātības simbols, šos svētkus, pēc plaši izplatītas pārliecības, vislabāk pavadīt šaurā ģimenes lokā, lai vēlreiz atgādinātu sev, ka laime mīl klusumu un tajā nav jādalās ar citiem. Psihologi iesaka pārim pavadīt šo dienu divatā, sarīkot otro medusmēnesi, pārdomāt, ko vēl jūs varat darīt, lai saglabātu un palielinātu to, kas jums šobrīd jau ir.

17.kāzu gadadiena

Šķiet, kāpēc gan plaši neatzīmēt “rozā” jeb “alvas” kāzas, taču jo mierīgāk šo dienu pavadīsiet, jo labākas (un stiprākas) jūsu attiecības būs nākotnē. Atvēliet laiku kopābūšanai, dariet kaut ko tādu, par ko jau esat sapņojuši, bet pastāvīgi atlikuši.

No otras puses, šā tradīcija ir izskaidrojama ar to, ka pāris nesen piedzīvoja 15 gadu kāzu jubileju, sumināja kopdzīvi un nesteidzīgi sāka plānot nākamo īpašo datumu – 20 gadus kopš kāzu dienas. Psihologi arī iesaka ietaupīt spēkus, un tā vietā, lai pulcētu viesus uzskaļām svinībām katru gadu, izgudrot kā aizraujoši varētu atzīmēt otroapaļo kopdzīves jubileju.

19.kāzu gadadiena

Arī “granāta” kāzas tradicionāli netiek svinētas, un tas ir saistīts ar faktu, ka pēc 15 laulības gadiem dzīvesbiedriem īpaša uzmanība jāpievērš “apaļajiem” datumiem, atlikušo laiku veltot tikai viens otram.

Turklāt kopā nodzīvotajā laika posmā jums, iespējams,var būt uzkrājušas zināmas pretenzijas vienam pret otru un nesaskaņas, kas jāatrisina pirms otrā svarīgā datuma – 20 laulībā pavadītiem gadiem. 19.kāzu jubilejā centies izdarīt kaut ko patīkamu savai otrajai pusītei, pārrunājiet to, kas jums nepatīk un ko jūs vēlētos mainīt vai uzlabot savā dzīvē, neizvairieties arī nostrīdiem un attiecību skaidrošanas.

28.kāzu gadadiena

Šo kāzu nosaukums – “niķeļa kāzas” –runā pats par sevi. Šis izturīgais metāls ļoti ātri kļūst nespodrs un zaudē savu pievilcību bez pienācīgas aprūpes. Tas pats notiek ar attiecībām, kuras var nonākt uz sabrukuma robežas, ja jūs pie tām nepiedomājat.

(Protams, runa ir par abu partneru kopīgiem centieniem, nevis, piemēram, par upurēšanos, no vienas puses, un pieņemšanu, no otras puses). Saskaņā ar statistiku tieši šajā periodā visvairāk izveidojas ģimenes krīzes, kā rezultātā laulātie izšķiras. Un, lai pēc iespējas mierīgāk izdzīvotu nākamos iespējamos satricinājumus,28.kāzu gadadienā ieteicams atturēties no plašām svinībām un skaļām ballītēm, pilnībā veltot šo dienu savai otrajai pusītei.

32.un 33.kāzu gadadiena

Protams, nevajadzētu aizmirst šos datumus, bet, ja iespējams, pavadīt tos divatā ar dzīvesbiedru, prom no ziņkārīgo acīm. Piemēram, 33 gadi ir saistīti ar Kristus vecumu, un tāpēc šis periods tiek uzskatīts par pavērsiena punktu laulāto attiecībās.

Vislabāk ir atcerēties savu pirmo iepazīšanās dienu un mēģināt atjaunot tās sajūtas un emocijas, kuras jutāt pašā attiecību sākumā. Un vienlaikus varat pārrunāt, kādi ir bijuši jūsu kopdzīves gadi, un padomāt par to, ko varētu darīt, lai attiecības būtu stiprākas un harmoniskākas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment