Kuras ir tās zodiaka zīmes, kurām 2018. gads sagādās ģimenes pieaugumu

Noskaidro, kurām zodiaka zīmēm 2018. gads sola ģimenes pieaugumu!

Šīs zodiaka zīmes pavisam ir veiksmīgo vidū, jo šogad zvaigznes ir nostājušās tām par labu, un ir gatavas pārsteigt ar patīkamiem notikumiem.

SVARI

Šis gads Jums liks saprast, ko vēlaties dzīvē. Arī attiecības būs viens no aspektiem, kur miglainā bilde kļūs skaidra, un jūs sapratīsiet, vai šīs attiecības vēlaties izbeigt vai pāriet to nākamajā līmenī. Neskatoties uz to, ka daudzi Svari šķirsies, tas tomēr nāks par labu Jums pašiem.

Tiem Svariem, kam attiecības ir pasakainas, iespējams arī ģimenes pieaugums. Ja tas ir kas tāds, par ko jau kādu laiku sapņojat, tad noteikti rīkojieties!

MEŽĀZIS

2017. gada intīmā rakstura problēmas (ja tādas ir bijušas) izgaisīs. Šis ir lielisks periods, kad iemīlēt un pieņemt pašam. Pārliecība par sevi uzlabos arī seksuālo dzīvi, un jūs ar partneri varat sagaidīt bērniņu. Ģimenes pieaugums Jūsu attiecības uzlabos, kā arī satuvinās ar partneri. Šis būs laiks, kad spēsiet atslābt no darāmo darbu kaudzes un pievērsties ģimenei.

ŪDENSVĪRS

Bērniņa ienākšana ģimenē mainīs Jūsu dzīvi pilnībā. Galvenais ir šīm izmaiņām nepretoties, bet gan pieņemt tās. Jūs kļūsiet par labāku cilvēku, un spēsiet novērtēt visu, kas jums ir dots. Ja esat gatavi šādām pozitīvām izmaiņām, tad nopietni apsveriet bērniņa ienākšanu ģimenē.

LAUVA

2018. gadā jūs atradīsiet emocionālu saikni ne tikai ar mīļoto cilvēku, bet arī gaidāmo bērniņu. Šis būs maģisks periods, kad ar partneri sapratīsiet, ka visas pagātnes ciešanas ir bijušas to vērtas, un jūs beidzot varat nodoties nebeidzamai mīlestībai.

Zvaigžņu Tulks

Leave a Comment