Kuras ir spēcīgākās zodiaka zīmes katrā no 4 stihijām un no kurām ir jāuzmanās. Šo tu noteikti vēl nezināji!

Astrologi apgalvo, ka starp zodiaka zīmēm ir indivīdi, kuri padodas jebkuru grūtību priekšā. Šie cilvēki tiek raksturoti kā vāji, neizlēmīgi un nedroši. Bet ir tādi ļaudis, kurus izceļas ar ārkārtēju garīgo stabilitāti un izturību.

Mēs tev pavēstīsim kura no zodiaka zīmēm ir visspēcīgākā katrā no stihijām un kāda enerģija tai palīdz dzīvē.

Uguns stihija

No visām Uguns stihijas zīmēm īpaši izceļas Strēlnieks. īpaši. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir ļoti garīgi, cildeni un nekad nenokar degunu. Strēlnieki saglabā aukstu prātu jebkurā situācijā unkontrolē emocijas. Ja kāds vēlas viņus izprovocēt uz neapdomīgu rīcību, tas neizdosies. Šajā zodiaka zīmē dzimušie vienmēr pieturas pie sava viedokļa un nepakļaujas citu uzskatiem.

Lauvas tikai no malas izskatās patiešām spēcīgas un apveltītas ar gribasspēku. Iekšēji šīs zīmes pārstāvjus moka šaubas – Lauvas ir atkarīgas no citu viedokļiem. Šīs zīmes pārstāvjiem pastāvīgi ir nepieciešams atbalsts un uzslavas. Tikai šajā gadījumā viņi iegūst spēju nepadoties un būt stipriem.

Bet Uguns elementa vājākā zīme ir Auns. Šajā zodiaka zīmē dzimušie ir ļoti enerģiski, aktīvi un vēlas apskatīt pasauli. Tomēr Auni dažkārt vispār nespēj kontrolēt savas emocijas, tāpēc bieži rīkojas neapdomīgi un pārgalvīgi.

Zemes stihija

Starp visām Zemes stihijas zīmēm astrologi izceļ Mežāžus. Pirmkārt, pateicoties viņu neatlaidībai un apņēmībai. Mežāžu dvēseli ir grūti ievainot, bet, ja tas izdodas, tad šīs zodiaka zīmes pārstāvji to neliks manīt. Stipra griba pat visgrūtākajos dzīves brīžos palīdzēs šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem pārliecinoši iet uz savu mērķi.

Starp spēcīgiem Zemes stihijas pārstāvjiem var minēt arī Jaunavas. Šīs zīmes pārstāvji ir ļoti apņēmīgas personības, taču bieži iet savu emociju un jūtu pavadā. Jaunavām ir grūti pieņemt pasauli tādu, kāda tā ir, tāpēc tās bieži pamet mērķi pusceļa un peld pa straumi.

Vērsi dēvē par Zemes stihijas zīmju vājāko pārstāvi. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir konservatīvi ļaudis, kuriem nepatīk pārmaiņas. Vērsis reti pamet savu komforta zonu, tam ir grūti pierast pie kaut kā jauna Šajā zīmē dzimušie sapņo par mieru, un, kad kaut kas noiet greizi, viņi nonāk depresijā un kļūst neaizsargāti.

Gaisa stihija

Ūdensvīrs ir spēcīgākais Gaisa stihijas pārstāvis. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir nedaudz sapņaini un tiecas visu idealizēt, bet viņu gara spēku var tikai apskaust. Ūdensvīri bieži piedzīvo grūtības, taču nekad nepadodas. Morālo īpašību dēļ viņi viegli pielāgojas jauniem apstākļiem.

Svari, pēc astrologu domām, ir spēcīga zodiaka zīme, taču ar vienu sliktu ieradumu. Viņi atdod savu enerģiju svešiniekiem, neko pretī neprasot. Turklāt Svari mēdz atstāt aizsākto darbu pusratā, padodas prokastinācijai un zaudē entuziasmu bez tuvinieku atbalsta.

Turpini lasīt nākošajā lapā

Leave a Comment