Kurām zodiaka zīmēm neizdosies izbēgt no problēmām un likstām oktobra beigās

Oktobra otrajā pusē Plutona ietekme palielināsies, ietekmējot cilvēku rakstura negatīvākās iezīmes. Cilvēkus daudzējādā ziņā vadīs dusmas, skaudība un iedomība. Šī iemesla dēļ dažu zodiaka zīmju pārstāvji ir īpaši apdraudēti.

Vēzis

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām tiks salauzta sirsniņa līdz oktobra beigām

Vēži oktobra otrajā pusē cietīs nopietnus morālos zaudējumus, taču galu galā atjaunos tā saukto karmisko līdzsvaru. Lai ierobežotu vibrāciju negatīvo ietekmi, Vēžiem ir jāaizsargā sevi no tenkām un jebkādām apšaubāmām darbībām, īpaši no finansiālām, jo ​​šajā laika periodā pastāv liels krāpšanas risks.

Ir arī vērts būt uzmanīgam pret savu vidi. Esiet uzmanīgs ar jaunām paziņām un neuzticieties nevienam. Par atbildīgu pieeju savai dzīvei karma nākotnē dos jums ļoti patīkamu dāvanu.

Lauva

Ģimenes Lauvās var notikt liela mēroga skandāli un ķildas. Daži vārdi var būt īsts trieciens jums no ģimenes. Lai no tā izvairītos, jums jāpievērš uzmanība radinieku vēlmēm un jāņem vērā viņu vēlmes.

Ģimenes skandāli var notikt ar Strēlnieku. Tie var radīt finansiālus zaudējumus. Jums vajadzētu samazināt šo notikumu ietekmi un mēģināt nogaidīt periodu, kad Plutons noteiks notikumus jūsu dzīvē.

Nākošajam zodiakam ies trakāk – lasi tālāk

COMMENTS

Leave a Comment