Kuram gan negaršo klasiskie riekstiņi? Garšas baudījums!

Gan jau mēs visi atceramies to bērnības garšu, kad mamma gatavoja mājās riekstiņus. Tā vien gribējās apēst tos visus, taču kuņģa tilpums bieži to neļāva izdarīt. 

Atcerēsimies šo gardo recepti kopā un pagatavosim gardos riekstiņus no jauna!

Būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

  • 250 g margarīna vai sviesta cepšanai
  • 2 olas
  • 1/2 glāze cukura
  • 1,5 tējkarote sodas (aplejiet ar etiķi, uztaisot tā saukto dzēsto sodu)
  • 3 – 4 glāze miltu (man, piemēram, aizgāja 3,5 glāzes)
  • želatīns

Pildījumam:

  • 2 burciņas iebiezinātā piena
  • valrieksti, zemesrieksti, rozīnes (es izvēlējos zemesriekstus)
  • izcepto riekstiņu drumstalas

Lai uzzinātu, kā pagatavot gardos riekstiņus, šķiriet nākamo lapu!

Leave a Comment