Kurā pirkstā sieviete nēsā gredzenu, tādu karmu un likteni viņa sev veido

Laulības gredzenu nēsāšana

Enerģētiskā laulības gredzenu mīšanas nozīme ir savdabīga partneru sasaiste.

Labvēlīgākie ir zelta gredzeni. Tie sniedz saviem īpašniekiem aktivitāti laulībā un attiecību stiprināšanu.

Laulības gredzens no sudraba padara cilvēku pasīvu un pat egoistisku attiecībās. Viņš nevis tiecas kaut ko sniegt otram, bet gan vairāk sagaida un pat pieprasa sev aizvien vairāk mīlestības un rūpju.

Šķiršanās gadījumā gredzens ir vai nu jāatgriež savam bijušajām partnerim tieši rokās, tādējādi sniedzot abiem brīvību, vai arī pārvilkt to uz kreisās rokas zeltneša. Ja to neizdara, turpmākā dzīve var tā arī nesakārtoties.

Laulības gredzena nēsāšana uz kreisās rokas neitralizē iepriekšējās laulības enerģētiku un sniedz iespēju ātrāk satikt savu jaunu partneri. Ja to vienkārši ievietot kastītē, tas enerģētiski uzturēs jau faktiski izirušu laulību.

Mazais pirkstiņš simbolizē praktisko prātu, intuīciju, komunikabilitāti un sabiedriskumu. Uz labās rokas mazā pirksta jānēsā zelta gredzeni un vēlam ar sarkanas krāsas akmeņiem. Tas ļaus jums attīstīt komerciālo talantu, viegli noslēgt darījumus.

Sudrabu uz labās rokas mazā pirkstiņa iesaka nēsāt vien tad, ja esat pārāk noguruši no aktīvā dzīvesveida un jums vajadzīga atpūta.

Šeit lietderīgi būtu pieturēties pie vidusceļa – zelta vai apzeltīta sudraba ar zaļo akmeni. Šāda greznumlieta ļaus dzīvot aktīvu un piesātinātu dzīvi ar atelpas brīžiem un neļaus palaist garām savas iespējas vai palikt bez iztikas līdzekļiem.

Lasi vēl: Latvietis pārbijies, ka viņam mājās ieperinājies indīgs tarantuls. Viņš vēlas brīdināt citus par šo zirnekli

Kreisās rokas mazais pirkstiņš arī ir gana bīstams rotaslietu nēsāšanai. Nēsāt gredzenus šajā pirkstā var tikai tie cilvēki, kas stingri nolēmuši aiziet no sabiedrības, ir gatavi kļūt par savrupniekiem un kam ir sagatavots materiāls nodrošinājums. Pretējā gadījumā var kļūt par vientuļo ubagu.

Ievērojot šos noteikumus, jūs varēsiet aktivizēt savā dzīvē nepieciešamās enerģijas un koriģēt to, kas it nemaz jums nebūtu vajadzīgs.

COMMENTS

Leave a Comment