Kurā pirkstā sieviete nēsā gredzenu, tādu karmu un likteni viņa sev veido

Kā ar gredzena palīdzību var koriģēt savu likteni.

Kopš senseniem laikiem sievietes nēsā rotaslietas, sievietēm no dabas piemīt tieksme uz skaistumu. Taču daudzi nemaz nezina, ka uzliekot rotaslietas, jūs palaižat spēcīgas programmas, kas var uzlabot jūsu dzīvi, bet var arī to ievērojami sabojāt. No tā, uz kura pirksta uzvilksiet gredzenu, ir atkarīga tā ietekme uz jūsu likteni.

Tātad jūs pilnīgi noteikti esat dzirdējušas, ka kreisā un labā roka atšķiras ne vien ar savām ikdienas funkciju veikšanas spējām.

Taču ir arī tā, ka labā roka ir vīrišķā, tā ir aktīva un rotaslietu nēsāšana uz labās rokas pirkstiem palīdz mums aktivizēt noteiktas mūsu dzīves jomas vai aspektus.

Kreisā roka ir sievišķā, tā ir pasīva. Gredzenu nēsāšana uz kreisās rokas pirkstiem spēj pasargāt mūs no noteiktām situācijām un enerģijām.

Ir nozīme arī metālam, no kura darinātas rotaslietas. Zelts ir aktīvs, Jan metāls. Tas aktivizē enerģiju.

Sudrabs otrādi – slāpē un pasargā.

Uz kura pirksta tiek vilkti gredzeni

Īkšķis simbolizē galvu

Labās rokas īkšķis atbild par loģiku un vīrišķo prātu. Ja jums pietrūkst šo īpašību, jūs droši varat nēsāt uz tā zelta gredzenus ar spilgtiem sarkanas, oranžas vai dzeltenas krāsas akmeņiem.

Ja otrādi vēlaties neitralizēt savu pragmatiskumu, tad uz labās vai kreisās rokas īkšķa velciet sudraba gredzenus ar vēso toņu akmeņiem. Tas palīdz stiprināt intuīciju, meditēt un attīsta garīgi.

Ja zelta gredzenu vilksiet uz kreisās rokas īkšķa, šī enerģija palīdzēs jums ar intuitīvo zināšanu materializēšanu.

Rādītājpirksts ir mūsu ego un mūsu spēks

Kāpēc nav pieņemts rādīt ar pirkstu uz citiem cilvēkiem? Norādot uz kaut ko, tas izstaro spēcīgu enerģētisko plūsmu. Rādot uz cilvēku, var izsist robu viņa aurā, mēs it kā ielaužamies viņa privātajā telpā, tas rada spēcīgu diskomfortu. Ja to papildina dusmas, tas var beigties arī ar negatīvo programmu nodošanu citam. It īpaši ja to dara ar labās, jeb aktīvās vīrišķās rokas rādītājpirkstu.

Ja jūs pieļaujat šādas darbības, bet gribat izvairīties no karmas likumiem un bumeranga efekta, labāk būtu šo enerģiju mīkstināt. Šīm nolūkam un rādītājpirksta var nēsāt sudraba gredzenus ar vēsiem akmeņiem. Sudrabs neitralizēs pat jūsu vēlmi šādi „bakstīt” ar pirkstu citu cilvēku virzienā.

Nēsājot sudrabu uz labās rokas rādītājpirksta, jūs pasargāsiet citus no savām neapzinātām darbībām. Sudrabs uz kreisās rokas rādītājpirksta pasargās jūs.

Zeltu uz rādītājpirkstiem labāk nenēsāt.

Tas ir kā antena, un paceltais augšā rādītājpirksts savieno mūs ar dievišķo enerģiju (pievērsiet uzmanību svētbildēm). Ja jums ir jāpieņem svarīgs lēmums, vienkārši paceliet labās rokas rādītājpirkstu pret debesīm (noņemot sudrabu) un uzdodiet Debesīm savu jautājumu. Jūs noteikti saņemsiet atbildi.

Gredzenu nēsāšana uz vidējā pirksta ir neparedzama. Tas var beigties ar dažādu karmisko programmu aktivizēšanos un likteņa sarūpētajiem pārsteigumiem. Vājos tas varētu salauzt, bet stipros – vēl vairāk norūdīt. Tas viss vajadzīgs tikai tāpēc, lai pēc iespējas ātrāk atstrādātu karmiskos uzdevumus, un pēc iespējas ātrāk pāriet uz nākamo savas attīstības līmeni. Taču jūs nejūtat sevi spēku pārbaudījumu pārvarēšanai, labāk atsakieties no gredzenu nēsāšanas uz labās rokas vidējā pirksta.

Savukārt kreisās rokas vidējais pirksts gluži otrādi spēj nogludināt karmisko parādu asos stūrus, jo no tiem jums tāpat neizdosies izvairīties, taču kaut ko varētu arī atlikt līdz vēlākam laikam. Taču tam pilnīgi noteikti jābūt sudraba gredzenam un tikai vēso toņu akmeņiem.

Zeltnesis atbild par veiksmi, ģimeni, mīlestību un iekļaušanos sabiedrībā. Lai aktivizētu visas šīs dzīves jomas, uz labās rokas zeltneša pilnīgi noteikti jānēsā zelts.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment