Kur nu bez klasikas – klasiskais vārītais krēms konditorejas izstrādājumiem

Mājsaimniecēm, kas bieži iepriecina savus mīļos mājiniekus ar saldiem gardumiem, noteikti ir jāzina arī šī recepte. Bet, ja jūs to vēl nezināt, tad steidziet iepazīties ar recepti!

Vārītā krēma pagatavošanai būs nepieciešams:

 ● 500 ml piena
 ● 200 g cukura
 ● 1 tējkarote vanilīna
 ● 50 g miltu
 ● 4 olu dzeltenumi
Pagatavošanas gaita:
  1. Olu dzeltenumus sakuliet kopā ar cukuru, vanilīnu un miltiem, līdz iegūta viendabīga masa.
  2. Pienu uzvāriet, tajā lejiet iekšā olu masu – visu samaisiet.
  3. Iegūto masu lieciet uz uguns un vāriet, kamēr masa sabiezē.
  4. Tas arī viss – vārītais krēms gatavs!

Neaizmirstiet padalīties ar šo recepti!

Leave a Comment