Kraukšķīgas vistas kājiņas

Sastāvdaļas:

  • Vistas kājas 5 gb
  • Ola 1 gb
  • Kečups 1 ēd.karote
  • Rīvmaize 75 gr.
  • Drupināti zemesrrieksti 100 gr.
  • Sāls 0.5 t.karotes
  • Garšvielas vistai
  • Augu eļļa 60 ml

Pagatavošana:

  • Nomazgājat vistas kājiņas un novelkat tām ādu.
  • Sakuļat olu.
  • Pieliekat sāli un ketčupu.
  • Visu sajaucat.
  • Polietilēna maisiņā vai bļodā sajaucat rīvmaizi, drupinātus zemesriekstus un garšvielas.
  • Iemērcat kājiņu olas maisījumā, tad panējumā.
  • Uz iepriekš sakarsētas pannas cept katru kājiņu 30 minūtes 190 grādos.

Avots: vk.com 

Leave a Comment