Krāšņs dārzs podiņos – lielisks risinājums aizņemtajiem

Šīs sezonas aktualitātes:
1. Pārnesiet interjera dizainu ārpus telpām! Dažādi pašu darināti priekšmeti joprojām ir populāri arī dārza iekārtošanā un tie ir ļoti labi kombinējami gan ar antīkiem, gan pilnīgi jauniem priekšmetiem. Pats būtiskākais ir atrast savu unikālo stilu un radīt kaut ko neredzētu.

Interjera dizainā šobrīd aktuāli kvalitatīvi dabīgie materiāli – īpaši bambusa un rotangpalmas mēbeles.

2. Šogad aktuālas dažādas vasaras ziedu kompozīcijas bez to ziedošās daļas. Augu lapas, neierasta kompozīcijas forma un ēnu spēle palīdzēs radīt lielisku papildinājumu ne vien eksterjeram, bet arī interjeram. Sarkanā un sudraba toņa kombinācija ar zaļo krāsu ir šīs sezonas trends. Āboliņš, augi sulīgi zaļā tonī un dekoratīvais zālājs kopā var izskatīties tik iespaidīgi, ka ziedi pat nebūs nepieciešami.

3. Mūžzaļie augi ir šī brīža aktualitāte, tādēļ izmantojiet to maksimālo potenciālu vasaras podiņu dārzā. Mūžzaļie augi mīl atrasties ārpus telpām un tie uzzied, kad tie saņem pietiekamu daudzumu saules un gaisa. Jāatceras arī tos rūpīgi laistīt.

4. Nelieli koki podiņos ir lielisks veids, kā atdzīvināt terasi, lieveni vai balkonu. Olīvu, vīģu un citrusaugu koki ienesīs Vidusjūras vēsmas jūsu dārzā. Lai iegūtu nedaudz romantiskāku noskaņu, pamēģiniet ceriņus podiņos. Ja nevarat sagaidīt ražas laiku, izvēlieties ogu vai ērkšķogu krūmiņus.

Leave a Comment