Ko noteikti nedrīkst darīt ŠODIEN, spoguļdatumā 12.12.2021, un ko noteikti vajag darīt

12. decembra diena būs ļoti veiksmīga, lai atbrīvotos no savām problēmām un pacenstos saviem darbiem piesaistīt lielu veiksmi.

2021. gada decembrī mūs sagaida 2 maģiskie datumi. Runa ir par 12. un 21. decembri.

12. decembrī valdīs skaitlis 3, jo 1 un 2 summā dod trīs. Numerologi uzskata, ka šajā dienā daudzi cilvēki izjutīs paaugstinātu vēlmi iegūt jaunas zināšanas, jaunu pieredzi, kā arī attīstīt savu intelektu. Tiek ieteiks nodarboties ar labiem darbiem un labdarību. Turklāt palīdzēt var ne tikai cilvēkiem, bet arī dzīvniekiem, kuriem nav māju.

12. decembris būs ļoti veiksmīga diena, lai atbrīvotos no savām problēmām un pacenstos karmas līmenī piesaistīt veiksmi. Lai to izdarītu, speciālisti iesaka šajā dienā līdz plkst. 12:12 uzrakstīt uz papīra visas tās savas problēmas, no kurām vēlaties atbrīvoties. Vienlaikus nepieciešams līdz šim pašam laikam paspēt šo lapiņu saplēst pēc iespējas sīkākos gabaliņos un izmest.

Lasi vēl: “Atvērts zelta portāls”: uzreiz 2 zodiaka zīmes tuvākajās dienās tiks ievilktas naudas virpulī

Pacentieties nerakstīt garu sarakstu, bet tikai pašus svarīgos apstākļus, kas ietekmē jūsu karmu. Tādā veidā ir iespējams izlabot attiecības, kuras bija iepriekš sabojātas. Ir iespēja palūgt Visumam, lai netaisnības gadījumā augstākie spēki būtu jūsu pusē. Paralēli tam, nepieciešams pabeigt lietas, kuras bija iepriekš uzsāktas, bet palika līdz galam neizdarītas.

Tajā pašā laikā, ja neveiksiet iepriekš minēto praksi, lai atbrīvotos no savām problēmām, jums ir iespējams šajā pašā laikā – plkst.12:12 – izteikt savas vēlēšanās. Tam nav nepieciešamas nekādas maģiskas darbības, vajag tikai skaidri saprast, ko jūs visvairāk vēlaties pašreizējā brīdī. Šo vēlēšanos nepieciešams vizualizēt līdz pašām sīkākajām detaļām, tostarp procesu un apstākļus, kuros vēlēšanās īstenojas.

Ko nedrīkst darīt spoguļdatumā 12.12.2021 ?

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment