Kiviča un Nika Endziņa cīņa. Tā nebūs tikai cīņa, tas būs šovs

Tā nebūs tikai cīņa, tas būs šovs

9. martā, koncertzālē Godvil, norisināsies līdz šim skandalozākā cīņa Latvijas izklaides industrijā, kur galvenajās lomās būs pēdējo mēnešu apspriestākais cilvēks Latvijā – Andris Kivičs, kā arī bēdīgi slavenais viltus ziņu “tēvs” Neids.

Pēc sociālā tikla facebook tiešraides, kuru Kivičs kopā ar savu mīļoto Lieni Skulmi uzņēma atrodoties vannā, Neids, īstajā vārdā Niks Endziņš, uzņēma video, kurā izaicināja Kiviču uz boksa cīņu. Tā kā atbilde nesekoja, tad pāris dienas vēlāk Neids ķērās pie spēcīgākiem ieročiem un rupjiem vārdiem, apvainojot Lieni, meta atkārtotu izaicinājumu. Šoreiz Andris Kivičs nepalika vienaldzīgs un izaicinājumu pieņēma.

“Tagad varam apliecināt, ka cīņā būs! Abas puses ir vienojušās par datumu un vēlās cīņu aizvadīt pēc iespējas ātrāk, jo emocijas ir ļoti sakāpinātas”: stāsta SIA Mana Izklaide pārstāvis, kura komanda jau aktīvi strādā pie cīņas organizēšanas.

Ieeja pasākumā no 17:30, bet jau 18:00 uz skatuves kāps mūziķi, kā arī notiks divas iesildošās cīņas.

Ar priekšnesumiem vakara gaitā priecēs elektro/indie deju mūzikas fenomens, dzietātāja MNTHA, kura plašāku atpazīstamību ieguva piedaloties LTV “Supernovā”, populārākā Latvijas regeja grupa “Riga Reggae”, “Zelta Mikrofons” nominants, reperis Bārda, kā arī Nātre, kurš hip-hop sabiedrībai plašākus komentārus neprasa. Par atmosfēru gādās 2018. gada DJ čempionāta uzvarētājs DJ Martin Birch. Tā pat skatītājiem paredzēti vairāki konkursi, kā arī lielā prognožu spēle, kurā precīzākais rezultāta noteicējs, tiks pie balvas.

Galvenais notikums paredzēts 21:00, kad Kivičs ar Neidu ringā aizvadīs četru raundu cīņu pēc kikboksa noteikumiem.

Biļetes iespējams iegādāties bezrindas.lv

Pasākuma laikā darbosies bārs.

Leave a Comment