Kefīrs un bietes – mīnuss 5 kg tikai 7 dienās

Kefīrs un bietes ir plaši pieejami produkti, ar kuru palīdzību iespējams pavisam viegli atbrīvoties no liekajiem kilogramiem. Tie palīdz pavisam īsā laikā atbrīvot organismu no pāris liekajiem kilogramiem un attīrīt to no toksīniem un šlakvielām.

Mēs jums piedāvājam mazliet iekustināt savu organismu ar kefīra un biešu kombināciju. Gala rezultātā jutīsiet, ka nogājuši nost apmēram 3 – 5 kg un tas tikai nedēļas laikā!

Kefīrs ar bietēm

Šī metode būs lieliski piemērota visiem tiem, kas jau ievēro diētas un nodarbojas ar fiziskajām aktivitātēm, taču svaru rādītājs kā nekrīt, tā nekrīt.

Diemžēl šī diēta ir diezgan drastiska, jo trīs dienu garumā jums būs nepieciešams uzturā lietot tikai 1,5 kg vārītu biešu un 1,5 l kefīra ar zemu tauku saturu, kā arī 1,5 – 2 l ūdens. Ļoti svarīgi ir dzert daudz ūdens, lai ķermenis neizjustu dehidratāciju, jo līdz ar toksīniem no organisma tiek izvadīts arī šķidrums.

Norādīto pārtikas daudzumu nepieciešams sadalīt 5 – 6 ēdienreizēm. Ja jums šie produkti negaršo atsevišķi, ar blendera palīdzību sasmalciniet bietes un sajauciet tās kopā ar kefīru. Šāds kokteilis būs daudz garšīgāks.

Ceturtajā diētas dienā uzturam klāt jāpievieno aptuveni 400 g vārītas gaļas vai zivis, kā arī jāēd citrusaugļi.

UZMANĪBU! Protams, ka šāda šoka diēta nav piemērota visiem. Ja jums ir jebkādas veselības problēmas: problēmas ar aknām, nierēm vai kuņģi, nekādā gadījumā neievērojiet šo kefīra un biešu diētu!

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment