Katras zodiaka zīmes ziedu horoskops, kas var palīdzēt piesaistīt veiksmi un ne tikai

Mēs nereti dāvinām ziedus apkārtējiem cilvēkiem dažādos dzīves brīžos. Tomēr iepriekš ir svarīgi noskaidrot, kādi ziedi derēs dāvanai, un tas attiecas arī uz istabas augiem.

Astrologi padalījās ar visu zodiaka zīmju ziedu kalendāru. Tas pateiks priekšā, kādus augus izvēlēties vienas vai otras zodiaka zīmes pārstāvim noteiktā dzīves situācijā.

Kādus ziedus dāvināt katrai zodiaka zīmei

Impulsīvajiem Auniem kā dāvanu jāizvēlas spilgtas rozes. Svarīgi, lai tās būtu daudz, un dekoram arī ir jābūt savdabīgam.

Mierīgajiem Vēršiem kā dāvanu jāizvēlas krizantēmas, ceriņi un lilijas. Ziedu iepakojumam jābūt pieticīgam, jo šīs zīmes pārstāvji nepanes patosu.

Mainīgajiem Dvīņiem kā dāvana derēs jebkuri ziedi, izņemot orhidejas. Ir svarīgi, lai pušķis būtu pilnīgs un priecētu acis. Nav vērts domāt par to, kādam jābūt iepakojuma, jo šīs zīmes pārstāvjiem galvenais ir pušķa saturs.

Rāmie Vēži labprāt redzētu lielus liliju pumpurus kuplā pušķī. Viņi nepanes neļķes, peonijas un mimozas.

Majestātiskie Lauvas novērtēs izsmalcinātas sārtas rozes. Viņus arī iepriecinās dzeltenas rozes oriģinālā iepakojumā.

Praktiskās Jaunavas pieņems ikvienus ziedus kā dāvanu. Tomēr ir svarīgi, lai starp ziediem nebūtu neļķes, gladiolas, tīģer lilijas un gerberas.

Elegantie Svari būs priecīgi par rozēm un orhidejām. Turklāt iepakojumam viņi nepievērš nekādu nozīmi.

Izlēmīgajiem Skorpioniem kā dāvanu jāizvēlas dārgi ziedi. Dzeltenās un sarkanās rozes oriģinālā iepakojumā sagādās viņiem daudz prieku.

Optimistiskie Strēlnieki būs iepriecināti, ja kā dāvanu viņiem pasniegti lielu krokusa vai hiacintu pušķi. Ir svarīgi, lai ziedi būtu iesaiņoti rīsu papīrā un apsieti ar spīdīgu lenti.

Konservatīvie Mežāzi kā dāvanu labprāt saņems dažādu šķirņu tulpes u krizantēmas. Tāpat viņi priecāsies par rozā neļķēm.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment