Katra dzimuma pašapmierināšanās iemesli – skarbi, bet patiesi!

Ar masturbēšanu nodarbojas gan sievietes, gan vīrieši. Amerikāņu pētnieki ir atklājuši patiesos iemeslus, kāds ir pamats šai darbībai.

Eksperti uzskata, ka vīrieši pašapmierinās tad, ja viņiem ikdienas dzīvē trūkst sekss, bet sievietes to dara tādēļ, ka viņas seksa laikā netiek pienācīgi vai vispār apmierinātas.

Pētījumā, kas tika publicēts zinātniskajā žurnālā «Archives of Sexual Behavior», piedalījās 7648 vīrieši un 8090 sievietes, kuri bija vecumā no 18 līdz 60 gadiem.

Visiem pētījuma dalībniekiem bija jāatbild uz jautājumiem, kā: cik bieži viņi masturbē, kad viņi to darīja pēdējo reizi, kā arī to, cik ļoti viņi ir apmierināti ar savu pašreizējo seksuālo dzīvi. Pēcāk tika noskaidrots aptaujāto dalībnieku vecums, seksuālā orientācija un pašreizējais attiecību statuss.

Pētījumā atklājās, ka vīrieši masturbē seksa trūkuma rezultātā, bet sievietēm šis proces ir pilnīgi pretējs – jo vairāk viņām ir seksa, jo vairāk viņas masturbē, lai iegūtu maksimālo baudu, jo sievietes daudz biežāk par vīriešiem seksa laikā negūst orgasmu.

Leave a Comment