Kas notiek ar vīrieša organismu, ja vairāk par 7 dienām nav bijis intīmais kontakts?

Ir zināms, ka vīriešiem fiziskā kontakta neesamība ir ļoti kaitīga veselībai. Lai gan šis viss tiek apspriests jau sen, jautājums rodas – vai tiešām tas ir tik bīstami, kā runā? Vai ir iespējams iztikt bez kaitējuma veselībai? Interesants ir fakts, ka atbilde uz šo jautājumu ir gan “jā”, gan “nē”.

 

7 visneiedomājamākās lietas, kas notiks ar vīrieti, ja viņš pārstās nodarboties ar seksu

 Paaugstinās risks iegūt erektīlo disfunkciju

Savā ziņā vīrietim ir divi varianti – vai nu viņš izmanto savu dzimumorgānu, vai zaudē to. Pētījumi ir pierādījuši pāris interesantus un pārsteidzošus faktus. Problēmas ar erekciju visbiežāk ir tiem vīriešiem, kuri vismazāk “dabū”. Tie vīrieši, kuriem fiziskais kontakts ar partneri ir daudz biežāk, ir pakļauti daudz mazākam riskam iegūt erektīlo disfunkciju. Vīrieša dzimumorgāns ir muskulis, kuram arī ik pa laikam nepieciešami treniņi – tāpat kā jebkuram citam ķermeņa muskulim. Regulāri treniņi palīdz to saglabāt darba kārtībā. Arī šie treniņi iespējami gan pašiem, gan kopā ar partneri – te jau izvēle ir jūsu rokās. Tikai atcerieties vienu – trenēties vajag!

Palielinās risks iegūt prostatas vēzi

Jo vairāk un biežāk vīrietim ir ejakulācijas, jo mazāks risks saslimt ar prostatas vēzi. Pēc ekspertu domām, regulāra un bieža ejakulācija samazina risku saslimt ar prostatas vēzi pat par 20%. Neskaitot prostatas vēzi, erekcijas iztrūkums var samazināt arī locekļa garumu.

Nakts laikā rodas aizvien vairāk izdalījumi

Erekcijai līdzīgi izdalījumi nakts laikā nodrošina asins piegādi dzimumorgāniem. Lai arī daudzi vīrieši uzskata, ka tas ir kaut kas slikts, padomājiet no šāda skatu punkta – jums samazinās risks iegūt prostatas vēzi, ciest no erektīlās disfunkcijas vai dzimumlocekļa samazināšanās. Protams, tas rada diskomfortu, bet organisms pieprasa to, ko tam vajag.

Samazinās uzbudināšanās līmenis

Viens no visizplatītākajiem blakusefektiem ir libido samazināšanās. Tas nozīmē, ka vīrietis ar laiku gribēs to aizvien mazāk un mazāk. Par laimi, līdzko atkal uzsāksiet aktīvu intīmo dzīvi, libido līmenis augs līdz ar to.

Samazinās fiziskā pievilcība

Zemā testosterona līmeņa dēļ, kas samazinājies neesošo erekciju rezultātā, samazinās vīrieša pašvērtējums. Kā zināms, tas ir tiešā veidā saistāms ar viņa dzimumdzīvi – jo neaktīvāka tā ir, jo sliktāk vīrietis jutīsies gan fiziski, gan morāli.

“Slapjie sapnīši” būs mazāk

Kā jau tika minēts par izdalījumiem – organisms parasti izrāda savas vajadzības dažādi. Lai gan erekcija nakts laikā nekas slikts nav, jo ilgāk jums nebūs seksuālā dzīve, jo lielāka iespēja, ka arī nakts laikā erekcijas vairs nebūs. Te jums ir jāsaprot, ka šis ir ļoti spēcīgs organisma signāls par to, ka kaut kas nav kārtībā.

Secinājumi

Jūsu vīrišķā dzimumorgāna izmantošana ir neatņemama dzīves sastāvdaļa, no kuras nevajag un pat nedrīkst izvairīties. Turklāt šis process ir patīkams, tādēļ problēmām tajā nevajadzētu būt.

Dalieties arī ar citiem lasītājiem, un pastāstiet visiem zināmajiem vīriešiem, cik svarīgi ir būt seksuāli aktīviem!

 

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment