Kas jāzina katrai sievietei pirms došanās pie stilista

“Vispirms ir jāsaprot tas, ka stilists nodarbojas ne tikai ar ārējo izskatu, bet arī ar psiholoģiju. Labs stilists nevar “vienkārši skaisti apģērbt”. Viņam ir labi jāsaprot mērķis un motivācija, un tikai tad jāizstrādā un jāpiedāvā garderobe”, uzskata An?sh (Anna Bagdasarjana), Rīgas modes stiliste un unikāla projekta “Praktiskā stila skola” vadītāja.

Pēdējos deviņus gadus An?sh strādā par profesionālu šoperi, imidža veidotāju, vada savu stila studiju, ka arī stāsta par gaidāmajām tendencēm žurnālā “Fashion”.

Sākumā vajadzētu noskaidrot, ko jūs vēlaties: atrast jaunu vīru vai “pakāpties” pa karjeras kāpnēm?

“Ja uzdevums ir “uzlabot” personīgo dzīvi vai atrast jaunu vīru, tad tas ir viens virziens. Ja runa ir par karjeras stāvokļa uzlabošanu vai karjeras izaugsmi, tad tas stilistam ir pavisam cits uzdevums. Esiet gatavi tam, ka sākumā ar stilistu būs jāaprunājas, jāpastāsta viņam par savu personīgo dzīvi, un tikai pēc tam varēs noteikt sadarbības “fronti”.

Vēlos pateikt dažus vārdus par personīgā stilista izvēli, jo šobrīd stilistu ir ļoti daudz. Gandrīz katrs otrais valstī ir stilists! Tomēr vairumā gadījumu tie ir cilvēki, kuri ir pabeiguši kursus tiešsaistē vai izlasījuši dažus rakstus internetā. Esiet modri! Mūsdienu stilisti ne vienmēr ir speciālisti, kuri orientējas veikalos un tendencēs, kuriem ir kompetenta pieeja klientiem un kuri spēj saglabāt jūsu personīgās dzīves noslēpumus. Pirms iepazīšanās ar nākamo personīgo stilistu neesiet slinki, izpētiet viņa mājaslapu, izlasiet pieejamās atsauksmes, pievērsiet nopietnu uzmanību viņa kvalifikācijai.

Nav jābūt miljonāram sava personīgā stila izveidošanai – nākamajā lapā!

Leave a Comment