Kas jādara Vecgadā, lai Jaunajā gadā būtu daudz naudas?

Lai Jaunais gads būtu pilns ar naudām, labiem darījumiem un neradītu jums galvassāpes par finansēm, ir pāris lietas, kuras jāpagūst izdarīt vēl vecajā gadā.

  1. Ziemassvētku eglīti izdekorējiet ar papīra banknotēm (tām nav jābūt īstām!) un monētām, lai jūs Jaunajā Zemes Suņa gadā sagaidītu materiālā labklājība.
  2. Jau laikus iegādājieties krājkasīti suņa formā, kuru piepildiet ar dažādu nominālu monētām. Nolieciet šo krājkasīti pie mājas ieejas un palūdziet visiem viesiem iemest tīri simboliski kaut vienu monētiņu tajā.
  3. Jaunais gads jāsagaida jaunās drēbēs, jo tad arī šajā gadā būs daudz naudiņas. Ja nakts laikā jūs vairākas reizes pārģērbsieties, tad jūs jaunajā gadā gaidīs daudz jaunas lietas. Tas pats attiecas arī uz mājokļa interjeru – iegādājieties jaunus aizkarus vai jaunu paklāju, jo tad jaunajā gadā jūsu māju piepildīs materiālā labklājība.
  4. Tāpat Vecgada naktī ieteicams kabatā turēt paliela nomināla banknoti. Ja jūsu tērpam nav kabatu, mēģiniet atrast un iešūt to neredzamā vietā. Pēc svētkiem ielieciet šo banknoti kabatā, jo tā kļūs par jūsu Jaunā gada talismanu.
  5. Jaunajā gadā ir ļoti svarīgi izmest ārā jebkurus traukus, kas ir ieplīsuši vai bojāti. Pretējā gadījumā šīs plaisas attieksies uz jūsu finansiālo stāvokli.
  6. Kuru pirmo Jaunajā gadā nolaizīs kaķis vai suns – to sagaidīs finansiālā labklājība.
  7. Ja svinību laikā jums pēkšņi saniezēsies kreisās rokas plauksta, gaidiet tuvākā laikā lielus ienākumus.

Noteikti neaizmirstiet padalīties ar šo rakstu! Atcerieties – kas citiem labu vēl, pats labu arī dabū!

Avots: takprosto.cc

Leave a Comment