Kas ir šīs apaļīgās dāmas? Holivudas zvaigznes, kuras burtiski izplūda mūsu acu priekšā

Rianna

Savulaik slaidā un graciozā dziedātāja sāka pieņemties svarā jau 2013. gadā. Taču tas sāka krist acīs pavisam nesen. Šodien nav jābūt īpaši vērīgam, lai pamanītu, ka slaidā sieviete nu ir pārgājusi uz “Plus size”  izmēru.

Kirstija Ellija

Pavisam nesen sociālajos tīklos noplūda ziņa, kuru aktrise pati atzina – vien pāris gadu laikā viņai izdevās sasniegt 103 kg svara atzīmi. Kad ķermeņa svars sasniedza kritisko atzīmi, viņa ķērās klāt liekā svara samazināšanai, taču tas tik un tā vēl apdraud aktrises veselību. Aktrise atzina, ka viņai nav motivācija sekot līdzi savam ķermenim, jo viņa jau ilgu laiku neuzņemas kino.

Amanda Bainsa

Domājams, ka šīs ir vienas no visbēdīgākajām pārvērtībām. Viņa pēkšņi no ekrāniem pazuda vēl 2009. gadā – tam bija vesela virkne iemeslu. Amandai nācās ārstēties no alkoholisma un psihiskas dabas traucējumiem. Tāpat viņai tika noteikta psihotropu vielu lietošana, kas vērienīgi ietekmēja viņas ārējo izskatu.

Selīna Gomesa

Dziedātājas apģērba izmērs mainījās par veseliem 3 uz augšu pēc tam, kad viņa piedzīvoja šķiršanos ar mīļoto cilvēku un viņai nācās lietot hormonālos preparātus.

Lindsija Loeana

32 gadus vecā aktrise atvadījās no slaida auguma pēc tam, kad šovbiznesā vairs nebija pieprasīta. Narkotisko un alkoholisko vielu lietošana, kā arī neveselīgs dzīvesveids lika viņas menedžerim no viņas atteikties. Pašlaik Loena izskatās par 15 gadiem vecāka nekā viņa patiesībā ir.

Avots

Leave a Comment