Kartupeļu omlete ar siera un šķiņķa pildījumu


Šī omlete ir lielisks veids, kā izmantot iepriekšējo vakariņu pāri palikušos kartupeļus un no rīta ātri un bez pūlēm pagatavot sātīgas brokastis. Protams, kartupeļus var novārīt arī speciāli šim ēdienam.

Sastāvdaļas
500 g vārītu kartupeļu
150 g miltu
1 ola
100 g šķiņķa
100 g cietā sierra
Sāls, pipari, zaļumi pēc garšas
Augu eļļa cepšanai

Pagatavošana
Novāra kartupeļus, pagatavo biezeni, pievieno miltus un olu.

No pagatavotās mīklas izveido plāceni, liec uz pannas, kas ieziesta ar eļļu.

Uz plāceņa liek pildījumu, pārsedz ar otru kartupeļu plāceni.

Apcep plāceni no abām pusēm, kamēr veidojas zeltaini brūna garoziņa.

Pasniedz karstu, ļoti labi garšo ar krējumu un zaļumiem!

Leave a Comment