Kartupeļi kažokā – super garda recepte, kas domāta tieši tev!

Kartupeļi kažokā PAGATAVOŠANA

1. Sagatavojiet visu nepieciešamo, lai uzceptu cepeškrāsnī kartupeļus. Cepamajā pannā, kura ir ar augsto malu, ielieciet cepampapīru un ieziediet visu ar sviestu.

запеканка из картофеля и фарша

2. Kartupeļus un sīpolus nomizojiet, sagrieziet tos ripiņās, samaisiet kopā ar majonēzi, pievienojiet klāt garšvielas un klājiet pirmo kārtu uz cepamās formas.

запеканка из картофеля и фарша

3. Otrā kārta būs maltā gaļa. Pirms malto gaļu liksiet cepamajā pannā, no sākuma to apcepiet augu eļļā, pēc tam uzmanīgi un vienmērīgi izklājiet otro ēdiena kārtu.

запеканка из картофеля и фарша

4. Apsmērējiet gaļas slāni ar majonēzi, tad pa virsu klājiet ripiņās sagrieztus tomātus.

Kartupeļi kažokā

5. Arī tomātus apsmērējiet ar majonēzi un lieciet cepamo pannu cepeškrāsnī, kas iepriekš uzsildīta līdz 180°C temperatūrai. Gardo sacepumu nepieciešams gatavot vidēji 40 minūtes. Apmēram 10 minūtes pirms ēdiens būs gatavs, izņemiet to no cepeškrāsns un pārberiet visam pāri sarīvēto sieru.

Kartupeļi kažokā

Lasi arī: Kartupeļu biezputru ir iespējams pagatavot ārkārtīgi gardos veidos

“Kartupeļi kažokā” ir gatavi! Labu apetīti un izbaudiet šo gardumu!

 

Kartupeļi ar sieru: Viena no pēdējā laika gardākajām maltītēm! Kartupeļi ar sieru: Ne velti kartupeļus uzskata par otro maizi. Taču, godīgi sakot, pēdējā laikā sāk apnikt gatavot banālo kartupeļu biezeni, bet cepti kartupeļi vairs nerada tādu sajūsmu kā bērnībā. SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Avots: takprosto.cc

 

Leave a Comment