Karmiskā mācība: tuvākajās dienās 3 zodiaka zīmju dzīves strauji mainīsies uz leju; Kerro ir strikta un lūdz uzklausīt viņu

Astrologi nosaukuši zodiaka zīmes, kuru dzīvēs tuvākajās piecās dienās notiks karmiskas pārmaiņas. Triju zodiaka zīmju pārstāvji izies uz karmiskā ceļa, un šī iemesla dēļ viņu liktenis pagriezīsies par 180 grādiem. Negaidīti pozitīvi un negatīvi notikumi uzkritīs uz šo cilvēku galvām.

Negaidītas pārmaiņas privātajā dzīvēs izjutīs Skorpioni. Pilnīgi iespējams, ka šajā zodiaka zīmē dzimušie bieži konfliktēs ar savu mīļoto cilvēku, kas novedīs pie strīdiem, attiecību pārtraukuma vai pat šķiršanās. Kā norāda astroloģijas eksperti, šajā periodā Skorpioni var ļoti sastrīdēties ar tuviniekiem vai draugiem. Ir liela iespējamība, ka ienaidnieki sāks vērpt intrigas aiz Skorpionu muguras.

Lasi vēl: 75 gadu vecumā miris atpazīstams mākslinieks; viņam pēkšņi apstājusies sirds

Negaidītas pārmaiņas finanšu sfērā astrologi paredz Svariem. Tuvākajā laikā šīs zodiaka zīmes pārstāvji riskē palikt bez vērienīgas naudas summas. Naudas līdzekļi sāks aiztecēt dažādu iemeslu dēļ, jo zaudējumi var rasties gan neveiksmīgu investīciju dēļ, gan saistībā ar krīzes situāciju darbā. Tagad Svariem labāk netērēt līdzekļus un nodrošināties no visām pusēm.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment