Kāpēc labāk neprecēt sievieti ar bērnu. Šķiet muļķīgi, bet izlasot šo, jautājumu vairs nebūs

Iemīlēties sievietē, kurai ir bērns var jebkurš vīrietis, bet izveidot laimīgu ģimeni šādā gadījumā spēj retais.

Šajā rakstā mēs noskaidrosim iemeslus, kāpēc nav ieteicams veidot tādas attiecības un kādas sekas var jūs sagaidīt nākotnē.

Jūs ieguldāt savu laiku un naudu ne savos gēnos.

Vai esat gatavi tērēt visu savu dzīvi uzturot svešu bērnu? Jūs varat iemīlēt viņu no visas sirds, taču viņš nekad pa īstam  nekļūs par jūsu. Izglītībai, aprūpei un audzināšanai aizies liela nauda, bet viņa ārējais izskats, uzvedība atgādinās jums viņa miesīgo tēvu.

Iespējama izmantošana

Ir daudz gadījumu, kad sievietes vienkārši izmanto vīriešus un cenšas apprecēt viņus naudas dēļ. Tādas sievietes pēc šķiršanās ar bērna tēvu nav spējīgas apgādāt viņu patstāvīgi, tāpēc meklē sev palīgu jebkurā citā vīrietī.

Jūs uzņemat uz sevis ne tikai jūsu nākotnes ģimenes, bet arī topošās sievas un viņas bijušā vīra savstarpējo attiecību problēmas

Bez tā, ka jūs uzņematies lielu atbildību, veidojot ģimeni ar sievieti, kurai ir bērns no cita vīrieša, jūs arī tiekat iesaistīti milzīga problēmu lokā.

Jūs vienmēr būsiet otrajā vietā, iespējams, pat trešajā

Jūsu sievai bērns vienmēr būs pirmajā vietā un tas ir normāli, jo tās ir viņas asinis, bet jūs vienkārši kārtējais vīrietis. Gadījumos, kad ģimenē ir kopīgi bērni, viss ir savādāk. Katrs ģimenes loceklis ir vienlīdz svarīgs.

Gadās arī tā, ka jaunais vīrs atrodas  trešajā vietā, pēc bērna un bērna tēva. Piemēram, sieviete nespēj aizmirst savu bijušo mīlestību vai bērna attiecības ar bioloģisko tēvu  traucē pilnvērtīgi izveidot jaunu ģimeni.

Bioloģiskā tēva negaidīta atgriešanās

Jebkurā momentā, pie jūsu tagadējās sievas  var atgriezties viņas bijušais vīrs. Ja sievietei jūtas pret bērna tēvu nav zudušas, viņiem var atsākties romāns, un jūs, līdz ar to paliksiet  kā muļķis. Lielākajā daļā gadījumu šādi pāri atkal apvienojas, tieši, dēļ bērna.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment