Kāpēc gulēt ejot tev zeķēs vajadzētu ielikt sīpolus?

Tev var negaršot sīpoli un var nepatikt to smaka, bet uzzini, kāpēc Tev vajadzētu tomēr sadraudzēties ar šo dārzeni!

Vai zinājāt, ka pēdu pamatnē ir spēcīgi un tieši piekļuves punkti iekšējiem ķermeņa orgāniem? Ķīniešu medicīnā tos pazīst kā meridiānus, un tie ir kanāli uz katru ķermeņa orgānu.

Daži strīdas pretī sakot, ka meridiāni neeksistē, taču tie, kuri izprot ķīniešu tradicionālo medicīnu, zina, ka meridiānu sistēma ir ļoti cieši savstarpēji saistīta ar nervu sistēmu.

Pēdas pamatnē ir daudzi dažādi nervu galiņi (apmēram 7000 meridiāni), kas ir tieši saistīti ar dažādiem orgāniem. Tie darbojas kā spēcīgi elektriski kanāli ķermenī, un bieži vien tie atrodas miera stāvoklī, jo mēs nēsājam kurpes, kā arī neveicam akupunktūru, lai jebkādā veidā palīdzētu meridiāniem un nerviem. Tādēļ mēs iesakām staigāt ārā basām kājām.

Sīpoli (un ķiploki) ir pazīstami kā gaisa attīrītāji, un, kad tos pieliek klāt pie ādas, tie nogalina baktērijas un mikrobus. Arī fosfora skābe (viela sīpolos, ka liek raudāt, kad to sagriež) iekļūst asins plūsmā un palīdz attīrīt asinis.

Vairākas reizes lietot sīpolus nav ieteicams, jo tie uzsūc sevī baktērijas un mikrobus. Te būs divi diezgan vienkārši soļi, kā attīrīt asinis un nogalināt mikrobus un baktērijas.

Pirmais solis: jāsagriež organiski sīpoli šķēlēs (brūnie vai sarkanie sīpoli).

Jāizmanto ir organiskie sīpoli, jo tajos nav pesticīdu vai citu ķimikāliju, kuras neviens nevēlas sev uz pēdām un kuras neviens nevēlas savā asins plūsmā. Sīpoli jāsagriež plānās šķēlītēs, lai tos varētu izvietot visas pēdas pamatnes garumā (kā platformu), un pēdas pamatne būs gluži kā iegrimusi sīpolā visas nakts garumā.

Otrais solis: jāieliek pa sīpola šķēlei zeķē un jāguļ.

Guļot, sīpola dabīgās dziednieciskās spējas iedarbosies cauri ādai , tādējādi tiks attīrītas asinis, tiks nogalinātas baktērijas un mikrobi, kā arī tiks absorbēti toksīni!

Tas palīdzēs arī attīrīt gaisu istabā. Anglijā sērgu laikā sagrieza sīpolus, un tos atstāja istabā, lai tie attīra gaisu un lai tie arī palīdzētu nebūt uzņēmīgiem pret infekcijām, piemēram, pret gripu.

Attēlā ir redzami orgāni un to sistēmas organismā, un to meridiānu kanāli pēdā.

Gūtie labumi no sīpola šķēles ielikšanas zeķē pirms došanās gulēt:

tiek nogalinātas baktērijas, mikrobi un patogēni – sīpoliem (un ķiplokiem) ir spēcīga antibakteriāla un pret vīrusu iedarbība;

tiek attīrītas asinis – kad fosfora skābe no sīpoliem tiek caur ādu absorbēta, tā attīra asinis;

tiek attīrīts gaiss – guļot, šis mazais smakojošais sīpola gabaliņš, kurš atrodas pie pēdām, attīrīs gaisu, atbrīvos no pēdu aromāta, kā arī absorbēs toksīnus un ķimikālijas.

Leave a Comment