Kandidoze rauga sēnīte: kā to ārstēt mājas apstākļos

 

Kandidoze rauga sēnīte: Kā ārstēt

 

Ārstēšana ar tēju

Rozmarīnu tēja ir ļoti iedarbīgs līdzeklis vaginālo infekciju ārstēšanā. Tas samazina infekcijas radīto niezi un kairinājumu. Šo tēju drīkst izmantot kā intīmās higiēnas uzturēšanas līdzekli.

Drīkstat arī dzert vidēji četras tasītes rozmarīna tējas dienā.

Visas dienas garumā ieteicams dzert arī orgainsku melleņu sulu. Arī žāvētas dzērveņu un melleņu ogas var palīdzēt cīņā pret infekciju.

Ēteriskās eļļas

Ēteriskās eļļas ir lielisks sabiedrotais cīņā ar infekcijas slimībām. Iemērciet vates tamponiņu tējas koka ēteriskajā eļļā, pēcāk šo vatīti ielieciet dzemdē. Pārliecinieties, ka esat izmantojusi vien pāris pielienus ēteriskās eļļas, nevajadzētu to lietot pārāk daudz. Vates tamponiņu nepieciešams atstāt uz pāris stundām. Procedūru nepieciešams atkārtot divas reizes dienā. Tāpat varat izmantot arī oregano ēterisko eļļu.

Lasi arī: Produkti-antidepresanti. Pamainot uzturu, mainīsiet arī savu attieksmi pret dzīvi

Ķiploki

Ķiplokiem piemīt spēcīgas pretsēnīšu īpašības. Lai ārstētu infekcijas slimības, ķiplokus nepieciešams ēst katru dienu. Labāku rezultātu iegūšanai, iesakām izmantot eļļu, ķiplokus, E vitamīnu kapsulas un kokosriekstu eļļu kopā.

Ābolu etiķis

Organiskais ābolu etiķis spējīgs teju tūlītēji samazināt infekcijas slimību izraisītājus. Pievienojiet tasīti ābolu etiķa vannā un iemērcējieties tādā.

Kalendula (aptieku kliņģerītes)

Kalendula jau sen tiek izmantota āsrtniecībā pret infekciju slimībām, tā veiksmīgi spēj noņemt arī iekaisumu. Ārstēšanai būs nepieciešamas pāris kalendulas lapas. Šīm lapām nevajadzētu būt ķīmiski apstrādātām. Šādu ārstēšanu nevajadzētu veikt grūtniecēm.

Ja Jums noderēja mūsu raksts, dalieties tajā!

 

Iesakām izlasīt arī šo rakstu: Kutelīgais temats – nieze dzimumorgānos sievietēm – 9 lietas, kas jāzina! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment