Kaķene piedzemdēja kaķēnus, pameta tos un skrēja uz mežu. Mēs sekojām viņai un ieraugot šo palikām ar mutēm vaļā

Šis ir stāsts par drošsirdību un par to cik mātes ir stipras un nav nozīmes pat, ka tā ir kaķene. Parasts mājas kaķis sākumā šķita bezatbildīgs, un tad izrādījās, ka šis parastais mājas kaķis ir varonis.

Kaķis vārdā Puša nesen kļuva par māti – viņai piedzima burvīgi pelēki kaķēni. Jaunā māte bija gādīgi pret saviem bērniem. Pušas saimniece bija ārkārtīgi laimīga redzot, kā jaunā māte rūpējas par kaķēniem.

Puša neatstāja savus mazuļus ne mirkli, viņa pastāvīgi laizīja tos, baroja, rūpējās par viņiem. Bet dažas nedēļas pēc dzemdībām kaķene sāka pazust. Saimniece un Puša dzīvoja privātmājā, kura atradās meža malā. Dažreiz kaķis devās tur pastaigāties.

Bet sieviete pamanīja, ka viņas mājdzīvnieks pēc kaķēnu piedzimšanas sāk mežā pazust arvien biežāk. Katru rītu Puša regulāri baroja savus mazuļus. Un tad viņa izgāja no mājas un devās uz mežu, kur pazuda uz vairākām stundām.

Šī uzvedība pārsteidza saimnieci. Kāpēc māte atstāja savus bērnus? Sieviete nolēma sekot kaķim un kādu dienu arī sekoja viņai un tas ko viņa ieraudzīja izbrīnīja viņu.

Turpinājumu lasiet tālāk

COMMENTS

Leave a Comment