Kādus kokus nedrīkst stādīt māju tuvumā: objektīvi iemesli un tautas ticējumi

Vītols. Dēvēts arī par raudošo. Tiek uzskatīts, ka, iestādot savu māju tuvumā šo koku ar noliektiem zariem, tiks lietas asaras.

Bērzs. Paļaujoties uz ticējumiem, šī daiļā koka iekšpusē var mitināties ļaunie gari, un tuvumā esošās mājas sievietes nomocīs sieviešu reproduktīvās sistēmas slimības un neauglība. Tiem, kam šis koks tomēr patīk, labāk to iestādīt aiz žoga, blakus ieejas vārtiņiem. Iespējams, ieteikums stādīt šo koku aiz žoga saistīts ar bērza spēcīgu sakņu sistēmu, kas izsūc visu valgmi un neļauj izdzīvot citiem augiem.

Blīgzna (pūpolvītols). Tai piemīt izteikti negatīva aura. Cilvēku, kas savu māju tuvumā iestādījis šo koku, drīzumā sagaida nāve. Kategoriski aizliegts stādīt šo koku par godu bērna piedzimšanai, jo tādā gadījumā viņš būs nelaimīgs liktenis.

Parastā apse. Apkārtnē esošiem cilvēkiem tā izraisīs nemitīgu nogurumu un apātiju, kas saistīts ar šī koka negatīvu enerģētiku.

Egle. Pastāv ticējums, ka šis koks laupa enerģiju un padzen vīriešus. Saskāņā ar kādu citu ticējumu, egle pasargā mājiniekus no strīdiem, bet enerģiju zog tikai vasaras laikā, savukārt ziemā to atdod.

Lasi vēl:  5 frāzes, kas tavam vīrietim atsitīs vēlmi ar acīm “aprīt” citas sievietes. Tu patiešām būsi pārsteigta, cik tās ir iedarbīgas!

Tūja. Iestādīta mājas tuvumā, tā neļaus meitām atrast sev vīrus. Savukārt cits ticējums vēsta, ka tūjas smarža atbaida ļaunos garus.

Goba (vīksna). Tā spēj nodot savu spēcīgu enerģētiku tikai stipra gribasspēka cilvēkiem. Der stādīšanai pie mājām, kurās dzīvo gara stipri vīrieši. Taču pilnībā neder kaimiņos nepašpārliecinātiem un bailīgiem vīriešiem. Gobas atņem enerģiju tuvumā dzīvojošām vientuļām sievietēm.

Leave a Comment