Kāds ir katras zodiaka zīmes labākais laiks bērna laišanai pasaulē?

Ja jūs plānojat savu ģimenes dzīvi un grūtniecību, noteikti ieskatieties savā horoskopā – zvaigznes ieteiks jums tikai labāko.

Auns: 35 gadi, neatkarība un impulsivitāte

Sieviete-Auns ir ļoti neatkarīga un allaž uzticīga saviem vārdiem un ideāliem. Viņa ir godīga un impulsīva savos lēmumos. Sieviete-Auns noteikti vēlas bērnus un tādēļ ir gatava atteikties no savas komforta zonas. Tomēr viņu baida zīdaiņi, jo viņa ir pārāk pašpietiekama, neatkarīga un lieliski saprot, ka bērna dēļ viņai noteikti nāksies mainīt ierasto dzīvesveidu.

Labākais vecums bērna laišanai pasaulē Aunam ir, sākot ar 30 gadiem un pat vēlāk, kad viņa beidzot sāk justies pietiekami pārliecināta par šādu izvēli un ir spējīga atteikties no savas neatkarības.

Vērsis: 30 gadi, laulība un stabilitāte

Sieviete-Vērsis ir pat pārlieku atbildīga, viņa nekad neuzdrošināsies laist pasaulē bērnu, ja jutis, ka nav tam pilnībā gatava. Viņa ir sociāla būtne un viņai patīk savas ierastās nodarbes. Sieviete-Vērsis ir arī ļoti uzstājīga, tāpēc, ja reiz viņa ir kaut ko izlēmusi, nekas nespēs viņu apturēt.

Viņas stūrgalvība var aizmiglot viņas spriestspējas, tāpēc viņai ir vajadzīgs laiks, lai saprastu, ko viņa patiesībā vēlas. Labākais laiks bērna dzemdēšanai sievietei-Vērsim ir tad, kad viņa ir ieguvusi finansiālu stabilitāti, ir precējusies un vīrs palīdz līdzsvarot viņas tieksmi būt ietiepīgai.

Dvīņi: 32 gadi, stabilitāte un karjera

Dvīņi ir ļoti gudri, harizmātiski un ziņkārīgi, vienmēr tiecas uzzināt kaut ko jaunu, gūt izaugsmi un kļūt vēl labākiem nekā iepriekš. Dvīņi cenšas nemitīgi uzlabot sevi un konkurē paši ar sevi. Ko tas nozīmē? Tas nozīmē, ka sieviete-Dvīņi gribēs veidot savu karjeru līdz noteiktam brīdim, kad sāks justies pietiekami veiksmīga, lai izmēģinātu savas intelektuālās spējas kādā citā jomā.

Ņemot vērā to, ka sieviete-Dvīņi parasti ir ļoti pārņemta ar savu karjeru, iespējams, viņas labākais laiks bērnam pienāks pēc 35 gadu vecuma.

Vēzis: 31 gads, piedzīvojumu kāres remdēšana

Sieviete-Vēzis pieaugot kļūs par lielisku māti, viņai būs cieša garīgā saikne ar saviem bērniem. Viņas vienīgā problēma, kas kavē bērnu dzemdēšanu, ir jaunības egoisms, kad viņa ir pārāk pārņemta ar pašas jūtām un emocijām. Sievietei–Vēzim jāuzkrāj pieredze, jāizlādē visu savu jaunības enerģijas karstumu, jāmācās o savām kļūdām un tikai tad viņa būs gatava kļūt par labāko māmiņu pasaulē. Sievietei-Vēzim jābūt pārliecinātai par sevi un saviem lēmumiem pirms viņa spēs veltīt savu dzīvi cita cilvēka audzināšanai.

Lauva: 33 gadi, kad norims kaislības

Sieviete-Lauva ir drosmīga, viņa skaidri zina, ko vēlas un dara visu, lai gūtu vēlamos panākumus un slavu. Vislabākais laiks, kad sākt domāt par bērnu dzemdēšanu sievietei-Lauvai ir pēc 30 gadu sliekšņa sasniegšanas, kad viņas dzīve tiks sakārtota un iegūs stabilitāti. Līdz tam laikam sieviete-Lauva izvēlēsies pastiprināti strādāt pie savas karjeras veidošanas un apceļos visu pasauli.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment