Kāds ir ideālais vecums laulībām atbilstoši zodiaka zīmei. Mēs to atklāsim, lai tu izdarītu pareizo izvēli

Daļa cilvēku tiecas iebraukt laulības ostā, tik tikko sasniedzot pilngadību, bet citi precības atliek uz pēdējo brīdi, gaidot ideālo variantu.

Bet ko zvaigznes sacīt par laulībām? Izrādās, ka pēc horoskopa var noteikt, kāds ir ideālais vecums laulībai katrai zodiaka zīmei!

Auns

Šie savdabīgie cilvēki agri nobriest nopietnām attiecībām, tāpēc cenšas iespējami ātrāk nodibināt ilgtermiņa savienību. Tomēr šādas agrīnas laulības nav labākais Auniem, jo tās bieži beidzas pēc neilga laika, un tad nāk vilšanās. Tieši tāpēc astrologi iesaka šā zvaigznāja pārstāvjiem dibināt ģimeni ne agrāk kā 25 gadu vecumā.

Vērsis

Vēršiem, kas ciena ideālas attiecības, nevajadzētu pat iedomāties par došanos uz dzimtsarakstu nodaļu pirms 30 gadu vecuma sasniegšanas. Galu galā Vērsis pēc savas būtības ir monogāms, tāpēc pārdomāta un pārsteidzīga savienība ar neīsto cilvēku nesola viņiem neko labu. Viņi var nonākt ilūziju gūstā un daudzus gadus censties saglabāt attiecības, kas lemtas iziršanai.

Dvīņi

Dvīņiem parasti nepatīk ideja par agru laulību, jo viņi mīl izklaidēties, pastāvīgi mainīt a partnerus un pret nopietnām attiecībām attiecas nedaudz vieglprātīgi. Viņi labi jūtas kopā ar draugiem, vismaz līdz brīdim, kad ir pienācis laiks aizdomāties par pēcnācējiem. Tādējādi, lai iebrauktu laulības ostā, Dvīņiem ideālais vecums ir 35–40 gadi.

Vēzis

Vēži ģimenes dzīvi uztver ļoti nopietni. Viņi jau kopš bērnības sapņo par mājīgu ģimenes ligzdiņu, dievina bērnus un cenšas pēc iespējas ātrāk atrast otro pusīti, kurai būtu tāda pati vērtību sistēma un vēlmes. No otras puses, Vēži bieži ir ļoti pieķērušies vecāku mājām, tāpēc viņiem labāk stāties laulībā ne agrāk kā 22–24 gadu vecumā.

Lauva

Lauvas nav pārāk konservatīvas attiecībā uz ģimenes attiecībām, taču tām ir augsti standarti. Lauvas saglabā uzticību partnerim, “bet aizvilkt” tās uz dzimtsarakstu nodaļu nav tik vienkārši. Protams, to veicina vēlme tikt pie pēcnācējiem, taču, lai atrastu kopdzīves kandidātu, kurš atbilst visiem parametriem, nepieciešams daudz laika. Ņemot to visu vērā, Lauvām vajadzētu padomāt par kāzu gredzenu mīšanu ne vēlāk kā līdz 40 gadu vecumam.

Jaunava

Piesardzīgās un atturīgās Jaunavas dod priekšroku karjeras veidošanai un kapitāla uzkrāšanai, tāpēc tās uzskata laulību kā papildu palīdzību biznesā, nevis tikai maigas jūtas. Šajā zodiaka zīmē dzimušie meklē uzticamus partnerus, kuri var sniegt gan morālu, gan finansiālu atbalstu, taču, pateicoties savam intelektam, viņi spēj atrast īsto cilvēku laulībai jau līdz 30 gadu vecumam.

Svari

Neskatoties uz savu apdomīgumu, Svari parasti apprecas agrā vecumā. Galu galā viņi ir optimisti un vienmēr cer, ka ir izdarījuši pareizo izvēli! Diemžēl laulības, kuras Svari noslēdz 18-20 gadu vecumā, bieži ir neveiksmīgas, un šiem cilvēkiem nākas piedzīvot rūgtu šķiršanos. Saskaņā ar statistikas datiem šā zvaigznāja pārstāvjiem otrais vai pat trešais mēģinājums iestūrēt laulības ostā ir veiksmīgāks. Tāpēc Svariem labāk sākt nopietnas attiecības, sākot no 28 gadu vecuma.

Skorpions

Šie ļaudis noteikti nav čempioni šķiršanās lietās, taču ļoti tuvu tam! Jo Skorpionus vada emocijas, viņi bieži iemīlas un tikpat ātri pārtrauc attiecības, kad kaisle izzūd. Turklāt viņi bieži apprecas, tik tikko sasniedzot 18 gadu vecumu, tāpēc nevar būt runas par savienības stiprumu. Visveiksmīgākais laiks laulībām šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem iestājas aptuveni 30 gadu vecumā.

Strēlnieks

Lieta tāda, ka Strēlniekiem nepatīk piekāpties, pielāgoties un darīt to, kas viņus neinteresē. Lieki piebilst, ka ar tik sarežģītu raksturu viņiem ir grūti atrast savu otro pusīti! Tāpēc ideālais variants, kad dzert kāzas ir 34-38 gadi. Protams, ir arī izņēmumi, piemēram, tad, kad Strēlnieks atrod mīlas partneri, ar kuru ir līdzīgi hobiji un vēlme pēc piedzīvojumiem.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment