Kādi augi var piesaistīt veiksmi, aizsargāt tavu māju un atrisināt dzīves problēmas. Lūk, labākās metodes to izmantošanai!

Kopš seniem laikiem cilvēki ir zinājuši un novērtējuši augu unikālās īpašības. Ārstnieciskās zālītes un koki tika izmantoti kā talismani vai amuleti, kuru spēks ir vairākkārtīgi pārbaudīts dažādās situācijās. Daži no tiem aizsargāja māju, citi glāba no ļaunas acs utt.

Gadsimtiem ilgi cilvēce ir krājusi zināšanas par apbrīnojamiem augiem. Un mūsdienās šamaņi, tradicionālās medicīnas pārstāvji, gaišreģi izmanto šo informāciju, lai attīrītu cilvēka mājokli, ķermeni un dvēseli. Augi, kas uzskatāmi par amuletiem, palīdz mums atrisināt problēmas ģimenes dzīvē, karjerā un ikdienas dzīvē.

Mājas attīrīšana

Tev nav jābūt ekstrasensam, lai sajustu mājoklī uzkrāto negatīvo enerģiju. Tās avoti ir skandāli, strīdi, skaudīgi viesi. Ja enerģijas tīrīšana netiek veikta, negatīvisms sāk ietekmēt mitekļa īpašnieku veselību un labklājību.

Galvassāpes, depresija, enerģijas zudums ir visizplatītākās izpausmes, kas liecina par negatīvu enerģiju. No tās var atbrīvoties, izmantojot rūgto vērmeli. Jāaizdedz zari un jāapdūmo visas sienas ar rūgtiem dūmiem. Vēl viens variants ir tikpat vienkāršs. 3 ēdamkarotes izkaltēta auga aplej ar 1 glāzi ūdens un uzvāra. Kad novārījums ievelkas, pievieno to grīdas mazgājamam ūdenim un rūpīgi uzkopj visas mājokļa telpas.

Aizsardzība pret nelabvēlīgiem cilvēkiem

Atrodoties blakus cilvēkiem, kas ir noskaņoti ļauni un nelabvēlīgi, ieteicams nēsāt līdzi kadiķa amuletu. Darbā uz sava rakstāmgalda vari novietot jebkuru priekšmetu, kas izgatavots no šā auga. Tas izdalīs ne tikai patīkamu smaržu, bet arī labu enerģiju un aizsardzību.

Veiksmīga karjera

Senajā Romā tie, kas bija uzvarējuši karā, ar lepnumu nēsāja lauru vainagus. Līdz pat mūsdienām smaržīgās lauru lapas tiek uzskatītas par uzvaras simbolu. Trīs lielas lapas guļamistabā vai darba telpā labvēlīgi ietekmēs tavu karjeras attīstību. Lapu galiem jābūt vērstiem uz ziemeļu pusi.

Finanšu stāvoklis

Lai nauda neiztecētu caur pirkstiem, tavā makā jāievieto žāvēti lavandas ziedi un ģerānijas ziedi. Blakus vietai, kur mājās glabājas nauda, ​​novieto ziedošas ģerānijas vai fantastiski smaržojošos lavandas zariņus.

Garīgā darbība

Cilvēki, kuriem ir daudz jādomā, pastāvīgi jāuzņemas atbildība, jāpieņem grūti lēmumi, zina, cik grūti tas ir. Citronzāles un priedes aromāti mazina stresu, attīra prātu, izraisa noguruma zudumu. Pietiek uzpilināt pāris pilienus citronzāles ēteriskās eļļas uz vates gabaliņa, bintes vai papīra salvetes. Pietiek tikai ar vienu pilienu priežu eļļas.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment