Kādas ir maijā dzimušo rakstura gaišās un tumšās puses. Maija mēnesī dzimušie ir unikāli!.

Katra cilvēka dzimšanas mēnesis neapšaubāmi ietekmē viņa raksturu. Piemēram, cilvēkiem, kas dzimuši maijā, piemīt unikālas īpašības un spilgti izteikta individualitāte, kas viņus atšķir no pārējiem.

Tie, kas dzimuši mēneša pirmajās divās dekādēs, ir Vērša zīmes pārstāvji, bet tie, kas nākuši pasaulē pēc 20. maija, ir Dvīņi. Lūk, kādi personības plusi un mīnusi piemīt draudzīgajiem un strādīgajiem maijā dzimušajiem ļaudīm!

Maijā dzimušo Vēršu labās īpašības (no 1. līdz 20. maijam)

Dāsnums. Viņiem tiešām ir plaša sirds. Ikreiz, kad rodas nepatikšanas, nevilcinies doties pie Vērša, jo viņš darīs visu iespējamo, lai tev palīdzētu tik, cik ir viņa spēkos.

Mērķtiecība. Viena no maijā dzimušo Vēršu īpašībām ir viņu entuziasms un apņēmība. Viņi nekad nepamet paveikto pusceļā vai vismaz turpina darboties, kamēr ir guvuši zināmu progresu. Viņiem nav raksturīgi apstāties pirms darbs nav pabeigts.

Reālisms. Šie ļaudis domā ar galvu un stāv stingri uz zemes. Viņi reti lidinās mākoņos. Fakts, ka viņiem patīk pārtikusi dzīve, jo tā sniedz brīvības sajūtu, dažreiz rada iespaidu, ka viņi ir mazliet augstprātīgi.

Jutekliskums. Maijā dzimušie Vērši ir sarežģītas personības, ko apņem ļoti jutekliska un romantiska aura, īpaši tas attiecas uz sievietēm.

Maijā dzimušo Vēršu trūkumi (no 1. līdz 20. maijam)

Materiālisms. Iepirkšanās ir viens šo cilvēku lielākajiem priekiem. Viņiem patīk greznība, tāpēc viņi tērē naudu ar plašu roku ikreiz, kad tas ir iespējams.

Slinkums. Šī ir viena no maija Vēršu sliktākajām īpašībām. Šie ļaudis neapšaubāmi pabeigs darbu, bet dažreiz viņi to vilks garumā. Ja darbs viņus neinteresē, viņi uzreiz zaudē motivāciju.

Ievainojamība. Maijā dzimušie Vērši bieži noslēdzas sevī. Šie cilvēki ir neticami jūtīgi un ievainojami. Viņus var viegli aizvainot ar visnevainīgākajiem vārdiem un darbiem, tāpēc saskarsmē ar maija Vēršiem padomā, pirms kaut ko saki vai dari.

Neizlēmība. Šī ir vēl viena maijā dzimušo īpašība, kas var viņiem kaitēt. Neizlēmība un tieksme vilcināties dažreiz var būt bīstama. Rezultātā maija Vērsis pieņem nepareizus lēmumus, kuri rada visnepatīkamākās sekas.

Maijā dzimušo Dvīņu labās īpašības (21.-31.maijs)

SabiedriskumsMaijā dzimušie Dvīņi ir neticami runīgi un katrā situācijā teicami zina, ko teikt un kā pateikt. Tā šiem cilvēkiem ir iedzimta īpašība. Viņi dievina visa veida intelektuālas sarunas.

Apdāvinātība. Maija Dvīņi parasti ir ļoti talantīgi – tāpēc viņi nekad nebeidz pārsteigt citus. Viņiem piemīt zinātkāre, un viņi pastāvīgi cenšas apgūt kaut ko jaunu.

Dzīvesprieks. Maijā dzimušajiem Dvīņiem ir neticami laba humora izjūta un viņi sasmīdināt visus apkārtējos. Lai gan jāatzīst, ka viņu jokiem bieži vien piemīt sarkasms.

Pielāgošanās. Maija Dvīņi viegli pielāgojas jebkādiem apstākļiem un pastāvīgi demonstrē savu pozitīvo attieksmi pret dzīvi un spēju saglabāt mieru.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment