Kāda ir jūsu dzīves jēga, ņemot vērā jūsu zodiaka zīmi

 

Dvīņi
Viņu personība ir ļoti mainīga. Visas dzīves laikā viņu prioritātes mainās neskaitāmas reizes. Taču patiesi laimīgi viņi ir tikai un vienīgi tad, ja viņiem līdzās atrodas mīļotie cilvēki, vienādi domājošie un draugi. Tāpat Dvīņi nevar iedomāties savu dzīvi bez palīdzības sniegšanas citiem. Viņi uzskata, ka viņu pienākumos ietilpst palīdzīgas rokas sniegšana ikvienam, kam tāda ir nepieciešama. Pirmajā vietā Dvīņiem ir harmoniskas attiecības ar apkārtējiem: mīļotiem cilvēkiem, ģimeni, kolēģiem, draugiem. Otrajā plānā ir profesionālā darbība un nauda.

Vēzis
Viegli ievainojamie un emocionālie Vēži visvairāk ciena mājas pavardu un siltas attiecības ar ģimenes locekļiem un pašā ģimenē. Saprotams, ka viņi ir arī ļoti talantīgi un spēj realizēt sevi arī karjeras ziņā, taču viņu galvenais mērķis noteikti nav naudas nopelnīšana nereālos apjomos un ar jebkādiem paņēmieniem. Viņiem viens no svarīgākajiem apsektiem ir harmoniska apkārtējā vide, kurā tiem nākas strādāt un dzīvot, kā arī atbaslta saņemšana. Vēži ir gatavi uz visu, lai viņu tuvie un mīļie cilvēki būtu laimīgi – tāda ir viņu dzīves jēga.

Lauva
Dedzīgās Lauvas savas prioritātes nostāda apmēram šādi: pirmajā vietā ir pašrealizēšanās un iespēja būt atzītiem, otrajā vietā ir brīvība, bet trešajā – ģimene un bērni. Lielākā daļa Lauvu par savu dzīves jēgu uzstāda nemitīgu zināšanu ieguvi, iespēju iegūt jaunus dzīves ceļus un izmantot tās sniegtās iespējas.
Viņi nespēj sevi saskatīt, ja nav spējīgi darboties patiesi, proti, tā, kā viņiem gribētos. Taču bērnu dēļ Lauvas ir ar mieru piekāpties saviem uzskatiem un principiem, kā arī ierobežot savu brīvību. Dzimtas turpināšana ikvienai Lauvai ir īsta svētība.

Jaunava
Jaunavas vienmēr tiecas pēc ideāla, jo tajā paslēpta visa viņu eksistēšanas jēga. Viņi no visas sirds un dvēseles vēlas, lai visapkārt viss būtu racionāls un nevainojams. Taču viņi ļoti labi saprot, ka nav iespējams vienmēr un visur dabūt ideālu.
Tas viņus ne pa jokam sarūgtina. Šajā dzīvē Jaunavas pirmajā vietā liek darbu un atbildības sajūtu, bet viss pārējāsi, pēc Jaunavu domām, varot pagaidīt.

Svari
Mūžīgie taisnības meklētāji. Dzīve ļoti bieži liek viņiem vilties pašā dzīvē un apkārtējos. Taču viņi nav pieraduši ilgi būt sarūgtināti. Viņu dzīves prioritātes ir optimisms, gudrība, ticība sev un draugu atbalsts. Tas palīdz viņiem pavisam ātri nostāties atpakaļ uz kājām, lai jau ar jauniem spēkiem un idejām stātos pretī patiesajām vērtībām.

Skorpions
Šie kareivji nenodzīvos nevērtīgu dzīvi. Ja Skorpioniem ir mērķis, tad tas kļūs par viņu dzīves vadmotīvu. Caur ziediem un ērkšķiem – viņiem tik ļoti pierasts un pazīstams ceļš. Pirmajā vietā ir viņu mērķi, bet otrajā – ģimene un nauda.

Lasi vēl: Labākais uzbudinājuma līdzeklis vīriešiem: psihologs atklāj noslēpumu

Strēlnieks
Viņi var nodzīvot visu savu dzīvi, tā arī nesapratuši, kas tieši ir viņu dzīves jēga. Iespējams, ka pie vainas ir viņu dzīves jēgas un darbības jomas nemitīgā maiņa. Strēlnieki ļoti bieži nemaz nezina, kas ir viņu dzīves jēga, tādēļ viņi dzīvo tā, kā dzīvo līdz pat šim brīdim. Lai gan varētu būt, ka tā arī ir viņu dzīves jēga. Strēlnieki dzīvo savu dzīvi tā, lai viņiem būtu pēc tam ko pateikt saviem mazbērniem.

Mežāzis
Mežāžiem pats galvenais ir sasniegt augstu statusu sabiedrībā, bet viss pārējais ir otršķirīgs. Viņi jau no bērnības ir gatavi atrasties uz slavas pjedestāla.
Nauda Mežāžiem ir neatņemama dzīves sastāvdaļa, bet ģimene viņiem ir trešajā vietā. Taču visi šīs zodiaka zīmes pārstāvji nav tik kategoriski. Reizēm pat ambiciozie Mežāži sev mīļu cilvēku dēļ ir gatavi mainīt savas prioritātes. Taču viņu dzīves galvenā jēga ir slava, gods, cieņa un finansiālā labklājība.

Ūdensvīrs
Savas dzīves laikā viņi pavisam viegli ir spējīgi mainīt savas dzīves jēgu un prioritātes. Taču ir viena lieta, kas gadu laikā paliek tomēr nemainīga – tiekšanās realizēt un attīstīt pašiem sevi. Tad seko attiecības ar draugiem, cīņa par brīvību un taisnīgumu, bet vēl tālāk atrodas ģimene un nauda.

Zivis
Zivīm vissvarīgākais ir tuvu un mīļu cilvēku, kā arī ģimenes atbalsts. Vientuļas Zivis var tikt uzskatītas par visnelaimīgākajiem cilvēkiem pasaulē. Viņiem nav ieteicams pazaudēt sev blakus esošos cilvēkus. Šo maigo, juteklisko un emocionālo cilvēku dzīves mērķis ir miers pasaulē, harmonija un mīlestība.

Ieklausoties šajos ieteikumos, ieteicams izvairīties no kategorisku lēmumu pieņemšanas. Katram no mums ir nepieciešama savas dzīves jēga un kaut kas tāds, kas liek mums dzīve kustēties uz priekšu un vispār no rītiem celties augšā. Ja jūs uzticīgi sekosiet līdzi savas dzīves ceļam, jūs padarīsiet laimīgus arī tos cilvēkus, kas dodas jums šajā ceļā līdzās.

Leave a Comment