Kā rīkoties, ja vīrs jūs krāpj?

Sānsoļi parasti mēdz būt dažādu motīvu vadīti. Parasti tas sākas ar nevainīgu flirtu, bet beidzas ar vīrieša un sievietes intīmajiem gultas priekiem.

Kad uzzināt, ka jūsu vīram ir mīļākā, vispirms kārtīgi pārliecinieties par iegūto informāciju. Nekādā gadījumā nevajadzētu uzrīkot skandālu, kas īsti nemaz neuzlabos situāciju.

Ja noskaidrojāt, ka vīram ir mīļākā un viņš viņu mīl, nekāda saruna ar viņu vairs nepalīdzēs. Aizmirstiet par atriebības plāniem, jo pastāv tāda lieta kā bumeranga efekts.

Ja esat uzzinājusi, ka vīrs veic sānsoļus, taču viņš nevēlas jūs zaudēt un vēlas saglabāt ģimeni, izanalizējiet visu – arī savas kļūdas. Iespējams, ka jūs par maz pievēršat uzmanību vīram, bieži atsakāt tuvību ar viņu, stipri ierobežojat viņa vēlmes.

Noteikti izvērtējiet, vai ir nepieciešams saglabāt attiecības un ciest pazemojumu. Lai arī cik vīrs būtu mīļš, ir lietas, kuras nekad nevajadzētu pieļaut – piemēram, savu pazemošanu.

Gadījumā, ja vīrietis nolēmis aiziet, nevajag pazemoties. Ja jūtat, ka viņš svārstās, vērojiet viņa uzvedību. Nevajag veikt pēkšņus un pārsteidzīgus izmisuma soļus. Saņemiet sevi rokās!

Lai arī cik bēdīgi tas nebūtu, bieži vien vīrietis pēc sānsoļiem vēlas būt ar jums atkal kopā. Šeit izvēle ir jūsu rokās, jo var būt divi iespējamie varianti – viss būs labi tikai sākumā, bet pēcāk atkal pa vecam, vai arī attiecības būs labākas nekā jelkad agrāk.

Leave a Comment