Kā reiz rudenī- ķirbju smūtiju receptes!

1. Tumšās šokolādes, ķirbja smūtijs

pumpkin

 

2/3 krūzes ar ķirbja biezeni
1/2 krūzes vaniļas jogurta
1 krūze pilnpiena
3/4 krūzes tumšās šokolādes pārslas
1 1/2 krūzes smalcināta ledus

Sablenderē visas minētās daļas kopā, bet pēc tam atsevišķi pievieno ledu un atkārtoti sablenderē. Servē ar kakao pulveri un putukrējumu.

2. Ķirbja un kokosriekstu smūtijs

pumpkin2

 

1 1/2 krūze kokosriekstu ūdens
1 krūze kokosriekstu piena
2/3 ķirbja biezeņa
1 cm garš ingvers, nomizots un sakapāts
1 krūze smalcināts ledu

Visu sablenderē kopā, pēc tam pievieno ledu un atkārtoti sablenderē. Dekorē ar kokosriekstu skaidiņām.

3. Ķirbja zaļais, debešķīgais smūtijs

pumpkin3

 

1 krūze mandeļu piena
2/3 ķirbju biezeņa
2 krūzes tvaicētu spinātu
2 tējkarotes medus
2 tējkarotes kurkuma
1/4 krūzes pistācju

Visu sablenderē kopā. Dekorē ar spinātu lapiņu.

4. Ķirbja, ceptu ābolu brokastu smūtījs

pumpkin4

 

1/2 krūzes ķirbju biezeņa
1/4 krūzes auzu pārslu
1 krūze sagrieztu, nomizot, apceptu ābolu
1 1/2 krūze pilnpiena 
1 krūze smalcināta ledus
2 ēdamkarotes kļavu sīrupa

Visu sablenderē kopā, pēc tam pievieno ledu un atkārtoti sablenderē. Dekorē ar auzu pārslām.

Avots: realsimple.com

Leave a Comment