Kā pazemināt holesterīna līmeni asinīs ar tautas līdzekļiem

Recepte Nr.2 –Kā pazemināt holesterīna līmeni, izmantojot citronu un ķiploku

Lai pagatavotu šo ārstniecisko maisījumu, būs nepieciešami 250 g ķiploku, mārrutka sakne un citrons. Visas sastāvdaļas samaliet gaļas maļamajā mašīnā. Iegūtajā maisījumā pievienojiet verdošu ūdeni, pēc tam ielieciet ledusskapī uz 24 stundām. Lietojiet pa vienai ēdamkarotei kopā ar vienu tējkaroti medus, 30 minūtes pirms ēšanas un gulētiešanas.

 

Recepte Nr.3 – Kā pazemināt holesterīna līmeni, lietojot linsēklas

Linsēklas var iegādāties gan aptiekā, gan veikalos. Ieteicams linsēklas pievienot ikdienā lietojamiem ēdieniem. Lai tā lietošana būtu ērtāka, varat tās samalt kafijas maļamajās dzirnaviņās.

 

Recepte Nr.4 – samaziniet holesterīna līmeni ar griķu miltiem

Paņemiet 3 ēdamkarotes griķu miltu, izšķīdiniet tos glāzē ūdens, tad ielejiet glāzes saturu litrā verdoša ūdens, vāriet 10 minūtes. Lietojiet pa 100 ml divas reizes dienā.

Lasi arī: Kā attīrīt aknas: Sešu sastāvdaļu kokteilis, kurš palīdzēs atveseļot aknas! Efekts būs jūtams jau ļoti drīz

Diētas ievērošanas laikā, ieteicams izvairīties no produktiem, kuru sastāvā ir holesterīns, piemēram, sviests un pilnpiena biezpiens, olu dzeltenumi un trekni gaļas produkti. Centieties savā produktu klāstā iekļaut vairāk dārzeņu un augļu, kuru sastāvā ir tartronskābe (tā kavē holesterīna veidošanos). To iespējasm dabūt no bumbieriem, burkāniem, redīsiem, tomātiem, gurķiem. Jums būs nepieciešamas arī krasas izmaiņas dzīvesstilā, palielinot fizisko aktivitāšu daudzumu.

Un tikai kopā ar iepriekš minētajām receptēm un ieteikumiem Jūs panāksiet vēlamos rezultātus!

Pastāstiet par šo arī draugiem!

 

Iesakām izlasīt jums arī citu mūsu rakstu par to, kā pazemināt holesterīna līmeni ar dabīgiem līdzekļiem. Tas jāzina visiem! SPIED ŠEIT, lai lasītu! 

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment