Kā pamanīt, ka ir pienācis laiks iegadāties jaunu ledusskapi

Redzami ūdens pilieni ledusskapja iekšpusē?

Ja novērojat, ka ledusskapja iekšpusē uz sienām krājas ūdens pilieni, – cēlonis var būt nepareiza ledusskapja “atdzišana”. Sākotnēji tas var šķist sīkums, bet, ja ko tādu novēro – noteikti vispirms ir jāapskata gumijas, kas ir ap ledusskapja durvīm, un jāpārliecinās, vai tur nav ūdens pilienu un pat pelējuma pēdu. Bet, ja ūdens pilieni ir uz iekšējās ledusskapja sienas – tas ir vēl nopietnāk un liecina par to, ka temperatūras iestatījumi nedarbojas kā nākas. Šis, savukārt noved pie tā, ka ēdiens netiek uzglabāts vienmērīgā temperatūrā un ātrāk bojāsies.

Ēdiens vairs nav tik svaigs?

Vēl viena pazīme, kas var liecināt par to, ka ledusskapis vairs nedarbojas kā agrāk – ēdiens šķietami sāk ātrāk bojāties. To pašu var attiecināt arī uz dzērienu pudelēm – ja ledusskapī ievietojat atdzesēties kādu dzērienu un pamanāt, ka dzesēšanas process aizņem vairāk laika kā parasti – ledusskapis vairs nestrādā kā senāk. Sākumā tā var nešķist nopietna problēma – ēdienu ledusskapī var turēt īsāku laika periodu, bet pudeles ielikt dzesēties laicīgāk, tomēr ledusskapis, kura ēdiena atdzesēšana prasa ilgāku laiku vai kas nespēj uzturēt tajā paredzēto temperatūru, patērē vairāk enerģijas, nekā vajadzētu. Tas nozīmē ne tikai to, ka patērējam vairāk elektrības, bet arī tērējam dubultā naudu jebkuram ēdienam, kas nepietiekamas dzesēšanas rezultātā būs jāizmet.

Tiem, kuri meklē jaunu ledusskapi – DoorCooling funkcija nodrošina līdz pat 32%* ātrāku un vienmērīgāku dzesēšanu, saglabājot pārtiku ilgāk svaigu, savukārt īpašais nodalījums saglabā mitrumu un tā kustīgais regulators, atkarībā no iestatītā režīma, ļauj uzturēt optimālu mitruma režīmu augļiem un dārzeņiem (tad, kad tos ievieto speciāli paredzētajā nodalījumā).

Virtuvē nav vietas?

Bieži vien mūsu virtuves ir tik kompaktas, ka mums pašiem tajās sāk kļūt par šauru. Ja arī tavā virtuvē ir pienācis laiks mainīt iekārtojumu, tajā skaitā – ledusskapi, iespējams, balstoties uz kādu no iepriekš minētajiem punktiem, vai, ja vienkārši vēlaties ietilpīgu ledusskapi, kas aizņem mazāk vietas, viena no alternatīvām ir jaunie A+ klases ledusskapji ar InstaView Door-in-Door™, kas ir nieka 830mm plati. Ieguvums – noteikti iekļausies jebkuras iebūvējamās virtuves dizainā.

Leave a Comment