Kā pagatavot tēju, kas palīdzēs pret iekaisumiem un samazinās sāpes?

post258a1-1

Ingvera spēcīgās īpašības spēj samazināt iekaisumu un novērst sāpes gan locītavās, gan muskuļos. Tam piemīt spēcīgas pretiekaisuma īpašības, kas zināmas kā džindžerols (gingerols).

Tie palīdz reimatisku saslimšanu gadījumā, piemēram, ja ir osteoartrīts vai reimatoīdais artrīts. Tas samazina sāpes, uzlabo kustību elastību un noņem pietūkumu.
Ingveram piemītošās pretiekaisuma īpašības veicina gremošanas trakta darbību, noņem sliktu dūšu un vēdera pūšanos. Protams – ingveru izmanto saaukstēšanās gadījumos un pie elpceļu saslimšanām.
Ja runa ir par kurkumu, tad pētījumi liecina, ka tā ir efektīva viela sāpju mazināšanai iedarbojoties pat labāk par aspirīnu un citiem līdzīgiem ķīmiskajiem preparātiem. Kurkuma var palīdzēt mazināt hronisku artrītu un locītavu sāpes, samazināt čūlaina kolīta simptomus un osteoartrītu.
Viena no kurkumas aktīvajām sastāvdaļām ir kurkumīns, kas tiek izmantots artrīta ārstēšanai tradicionālajā ķīniešu un ajūrveida medicīnā. Tiek uzskatīts, ka kurkuma ārstē ar artrītu saistītas un locītavu sāpes.
Kurkuma spēj labvēlīgi ietekmēt gremošanas sistēmu, un tai piemīt daudz citu pozitīvu īpašību.

Lai uzzinātu, kā pagatavot un lietot kurkumas tēju, šķir nākamo lapu

Leave a Comment