Kā nepiededzināt ēdienu un kā notīrīt radušos piedegumu?

Lai notīrītu piedegušu ēdienu, piepildiet pannu ar ūdeni un atstājiet uz stundu.

Sagrieziet sīpolu un ielieciet pannā ar pietiekamu daudzumu auksta ūdens, lai apsegtu piedegušo vietu.

Pievienojiet 1 ēdamkaroti sāls un vāriet 10 minūtes. Piedegušās nogulsnes izšķīdīs, un tās varēs notīrīt ar trauku lupatu. Ja traips vēl nav pazudis, vāriet ilgāk.

Kā nepiededzināt ēdienu?

Lai gatavošanas laikā ēdiens nepieliptu pie katlu un pannu apakšas, pēc katras mazgāšanas to noklājiet ar eļļas un sāls kārtiņu un noslaukiet ar papīra dvieli.

Ēdiens tik ļoti nepiedegs un nākamā mazgāšana būs ātrāka un vieglāka.


 

Līdzīgi raksti

  • loading...
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Pilnvērtīgai lapas darbībai tiek izmantotas sīkdatnes (cookies), kas glabājas uz tavas ierīces. Vairāk par sīkdatnēm

    Kas ir sīkdatnes? Sīkdatne ir neliels teksta fails, ko tīmekļa vietne saglabā jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Tā vietnei palīdz atcerēties jūsu pieteikumvārdu un/vai iestatījumus (piemēram, valodu, fontu izmēru u.c. attēlošanas iestatījumus), ar kādiem esat izvēlējies vietni skatīt, lai katru reizi jums tie nebūtu jānorāda no jauna.

    Close