Kā lai atbrīvojas no liekā svara bez treniņu palīdzības?

Liekais svars ir gan estētiska, gan medicīniska problēma ar kuru saskaras neskaitāmi vīrieši un sievietes visā pasaulē. Ja arī jums nav laika ieturēt striktas diētas vai doties uz trenažieru zāli, lūk, ko jūs varat darīt lietas labā!

Dietologi iesaka, ka jūsu brokastīm ir jākļūst par dienas svarīgāko ēdienreizi, turklāt tajā noteikti jāiekļauj ir olas.

Olas ir ļoti veselīgas un palīdz atbrīvoties no liekā svara vēdera apvidū. Tā kā brokastīs ir jāēd ļoti daudz olbaltumvielu, kas palīdz izjust sāta sajūtu līdz pat pusdienām, olas būs labākais risinājums.

Mazākais olbaltumvielu daudzums, kas ir jāuzņem brokastīs, ir vismaz 20 grami – tā mums ziņo veselības jomas eksperti. Ja jūs vēl nezināt, tad vienā vistas olā ir 6 grami olbaltumvielu.

Ideālas brokastis, kuru sastāvā ir daudz olbaltumvielu, bet maz kaloriju, ir vārītas olas. Uzvāriet sev olu un apēdiet arī ābolu. No olas jūs uzņemsiet 78 kalorijas, bet no ābola – 80. Šāda kombinācija brokastīs ir ārkārtīgi veselīga, jo tajā ir maz kaloriju, taču daudz barības vielu.

Avots: fithacker.ru

Leave a Comment