Kā hokeja pasaule sēro par šokējošo “Blue Jackets” vārtsarga Matīsa Kivlenieka nāvi

NHL sabiedrība un visa hokeja pasaule bija satriekta un apbēdināta, kad tika paziņots, ka 24 gadus vecais Kolumbusas “Blue Jackets” vārtsargs Matīss Kivlenieks svētdien nomira pēc traģiskas uguņošanas Mičiganā.

“Viena lieta, ko es viņā mīlēju un novērtēju, bija tas, ka viņš bija smaidīgs un vienmēr bija labā noskaņojumā,” sacīja Folinjo. “Es zinu, ka tā ir klišeja, bet tieši tāds puisis viņš bija. Vienkārši izbaudot savu dzīvi kā 24 gadus vecs jaunietis, viņš izdzīvoja savu sapni. Lūgšanā esmu kopā ar viņa ģimeni. Grūta diena daudziem cilvēkiem. ”

Cits bijušais komandas biedrs un pašreizējais Tampabejas “Lightning” biedrs Deivids Savards par Kivlenieka nāvi uzzināja ar teksta palīdzību no Folinjo un nosauca incidentu par “ārkārtīgi skumju”.

Lasi vēl: Jūlijā būs īpaši maģiskas dienas. Nepalaidiet garām šos mistiskos datumus!

“Blue Jackets” uzbrucējs Makss Domi arī šo situāciju komentēja:

Fani ‘R Bar’ – hokeja mītnē, kura atrodas netālu no komandas mājas Nationwide Arena – piedalījās 80 sekunžu klusuma brīdī par godu Kivlenieka kreklu numuram. Klusuma brīdis notika arī Monreālā pie Bell Center pirms Stenlija kausa fināla 4. spēles pirmdienas vakarā.

Columbus ģenerālmenedžeris Jarmo Kekalainens dalījās emocijās pēc Kivlenieka pēkšņās nāves. Visi izrādīja cieņu hokejistam un viņa ģimenei grūtajā brīdī.

Izsakām visdziļāko līdzjūtību!

Leave a Comment