Kā es atbrīvojos no vēnu varikozes!

Neskatoties uz visām grūtībām es beidzot ESMU TIKUSI VAĻĀ no vēnu varikozes ārstējoties mājās tikai vienas nedēļas laikā!

Vai atceraties, ka gadu atpakaļ es rakstīju, ka man ir šaušalīgas sāpes kājās un konstatēta varikoze attīstības stadijā? Es toreiz jautāju pēc jūsu padoma – kā tikt no tā visa vaļā.

Nu, es izmēģināju gan tautas medicīnas metodes, ieskaitot bērzu dzinumus un citas bezjēdzīgas lietas, pēc tam bija meditācijas, lai uzlabotu asins cirkulāciju un kompreses un tā tālāk. TAS VISS IR BEZJĒDZĪGI. Tas viss nepalīdz. Absolūti nepalīdz.

Es apmeklēju ārstus, bet tā vietā, lai palīdzētu man tikt no tā vaļā, viņi pārmeta man, ka esmu pārāk vēlu uzsākusi ārstēšanu. Man nācās paņemt nedēļas ilgu neapmaksājamu atvaļinājumu no darba. Man sākās depresija, es apdomāju visus iespējamus veidus, lai tiktu vaļā no varikozes un atgriezt manām kājām skaistumu un veselību un ar šo nolūku es apzināju internetā visas iespējamās ārstēšanas metodes.

Vai es tomēr spēšu atrast zāles savām varikozes mocītajām kājām?!

Kamēr es pētīju dažādus blogus, man acīs patrāpījās neliels rakstiņš, kura autors ir viens flebologs no Ņujorkas. Tur bija teikts, ka vēnu varikozes ārstēšanas neefektivitāte ir izraisīta tādēļ, ka tradicionālās medicīnas līdzekļi nespēj novērst pašas slimības rašanās iemeslus, bet tikai labākajā gadījumā apkaro simptomus.

Škķir otru lapu, lai uzzinātu metodi, ar kuru atbrīvojos no varikozes

COMMENTS

  • <cite class="fn">Maija</cite>

    Lietoju jau nedēļu, pirmie uzlabojumi jau pamanāmi ar aci, strādāju veikalā, visu dienu uz kājām, kājas ļoti nogura, vakaros vēnas tik ļoti bija piepampušas, ka nezināju kur meklēt glābiņu. Jau pēc krēma ierīvēšanas var just ka vēnas sāk kņudēt un tur kautkāds darbiņš tomēr notiek. Nezinu kā ar smagākiem gadījumiem, iespējams bez operācijas nekādi, bet manā situācijā šis palīdzēja.

  • <cite class="fn">Ligita</cite>

    Tā ir bezkaunība tā mānīt tautu! Pasūtīju atrodoties Vācijā, ne viņi zvana, ne kā. Pazvanīju šiem un paprasīju kas par lietu. Viņi man pateica ka pieņem pasūtījumus tikai no Latvijas, pat datoram jābūt pieslēgtam Latvijā, jo tāduspasūtījmus viņi nemaz neapstrādā, kuri nāk no ārzemēm. Tā arī būtu uzrakstījuši!!! Labi ka man draudzene dzīvo Rīgā, bet nu tiešām trūkst vārdu…

  • <cite class="fn">Inese</cite>

    Man arī pienācās prasīt mājiniekiem Latvijā, lai pasūta šo krēmu no sava datora. Tas tiešām ir stulbi. Tētis pasūtīja, viņam pat atzvanīja pēc 15 minūtēm un teica ka rīt būs kurjers. Kāpēc es nevaru pasūtīt krēmu atrodoties ārzemēs?

  • <cite class="fn">Ina</cite>

    Man personīgi nepalīdzēja! Sākumā bija labi – pirmais efekts bija pat ļoti labs, bet pēc pāris nedēļām viss atkal atgriezās! Tomēr manai draudzenei gan palīdzēja par visiem 100%! Tā kā jūtas dalītas!

    • <cite class="fn">Jautājums</cite>

      Efekts pazuda kad pārtrauci lietot? Vai draudzenei arvien tagad viss ok!

      • <cite class="fn">Ina</cite>

        Jā – pārtraucu lietot, un pēc laika viss atgriezās! Draudzei gan viss ok un nu jau kādu laiku cik zinu nelieto šo krēmu!

  • <cite class="fn">vita</cite>

    es tada veida biju pasutijusi Vein Stopper, nevienas negativas atsauksmes, bet rezultata nebija. neticu

  • <cite class="fn">guna</cite>

    vita, kādus viltojumus jūs vēl pasūtījāt? Pastāstiet par pieredzi sīkāk.

  • <cite class="fn">Aiga</cite>

    Ne Vein Stopper, ne šis “brīnums” nav Latvijas Zāļu reģistrā.
    Ok, pat tad, ja tie ir īsti medikamenti, kur var izlasīt īstus apstiprinātus pētījumus latviešu valodā, kas veikti ar cilvēkiem ar attiecīgām diagnozēm?

Leave a Comment