Kā bērna dvēselīte izvēlas sev vecākus un kādēļ dažreiz bērniņš tik ātri nepiesakās?

Jautājums, kā bērna dvēsele izvēlas savus vecākus, liek uzdot vēl virkni citu jautājumu. Uz kuriem atbildes var meklēt Vēdiskajos Svētajos rakstos.

Kā saka Karmas likums, tagadne ir pagātnes un nākotnes cēlonis. Tas nozīmē, ka mūsu nākotne arī ir tieši atkarīga no tā, kā mēs atbrīvojāmies no mūsu iepriekšējo darbību augļiem. Tas attiecas arī uz dvēselēm, kas gatavojas dzimt uz Zemes.

Dvēselei nav gandrīz nekādas izvēles tiesības, vecāki to saņem saskaņā ar Karmu. Iepriekšējās dzīves atmiņa pēc dzimšanas tiek atņemta un viss sākas no jauna, mazais cilvēks nonāk šajā pasaulē nevainīgi, bet ar “bagāžu”, kas iegūta iepriekšējās dzīvēs. Tas viss ir nepieciešams, lai viņš savā jaunajā dzīvē varētu brīvi izvēlēties topošos vecākus.

Dvēselei ir 3 enerģijas:

Sat – tā ir mūžība (nemirstība)

Čit – tās ir zināšanas (dvēsele nevar dzīvot bez zināšanām)

Ananda ir laime (bezgalīga). Apzināti vai neapzināti, bet mēs vienmēr tiecamies pēc laimes.

Sat Čit Ananda (sanskrits).

Kamēr dvēsele ir ārpus ķermeņa, tā skaidri zina, ka tā vēlas ierasties šajā ģimenē, kur tai tiks nodrošināti visi apstākļi, lai uzzinātu pasauli un kurā tā varētu būt laimīga. Ja vecāki vēl nespēj nodrošināt viņus ar šādiem apstākļiem, tad viņa organizē dažādus izturības testus.

Lasi vēl: Brīnumainā “augšāmcelšanās”. Sieviete nāk pie samaņas teju pēc 30 komā pavadītiem gadiem un lūk, šo viņa pirmo pateica!

Piemēram, nosūtot satikšanās, kurās viņi var parādīt līdzjūtību, labdarību, aprūpi; gūstot nepieciešamo informāciju (par bērna audzināšanu, ģimenes attiecībām utt.).

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment