Kā atvērt naudas čakras, lai nauda ieplūstu tavā dzīvē; Tas nemaz nav grūti!

Ir cilvēki, kuriem, lai nopelnītu naudu, nepieciešams smagi strādāt. Bet ir arī vēl otra kategorija cilvēku, kuri iegūst visu viegli un vienkārši. Kāds ir viņu noslēpums? Izrādās, viņiem ir atvērtas noteiktas čakras.

Katras personas ķermenī ir septiņas čakras, bet tikai trīs zemākās atbild par materiālo pusi un stāvokli sabiedrībā:

Muladhara

Svadhana

Manipura

Šīs čakras ir labi attīstītas cilvēkiem, kas ir pakļauti materiālajai dzīves sfērai, bet radošos indivīdos tās ir slēgtas. Tomēr, ievērojot noteiktas darbības, ikviens var uzlabot savu materiālo stāvokli.

Muladhara čakra: mana iekšējā pārliecība

Tās atrašanās vieta: cirkšņa līmenī, netālu no dzimumorgāniem.

Ko satur: spēju izdzīvot, fizisku spēku un garīgu spēks, izturību un pašaizsardzības instinkts. Veicina pareizu lēmumu pieņemšanu.

Atvērta čakra: miers, uzticība un stabilitāte, vispārēja drošība.

Slēgta čakra: bailes, pastāvīgas briesmas sajūta, iekšējā nenoteiktība, atbalsta trūkuma sajūta, upura tēls, skaudība.

Čakras krāsa: sarkana.

Veids, kā to atklāt: Mēģini vairāk kustēties, veic regulārus skrējienus, vieglus pietupienus u.c. aktivitātes. Maini savu garderobi. Izmet visas tumšās un vecās drēbes, kas vairāk neder. Piemēram, džinsus, kuri agrāk labi derēja, bet tagad ir cieši pieguļoši. Ieteicams izmantot sarkanos toņus apģērbā. Juvelierizstrādājumiemvai dažiem bižutērijai jābūt ar bordo krāsas akmeņiem, jo ​​īpaši rubīnu vai granātu. Pievienodiētai pārtikas produktus ar sarkanu krāsu: tomātus, papriku, bietes, dažas ogas, kā arī granātābolu sulu.

Svadhana čakra: mans dzīvesprieks

Tās atrašanās vieta: desmit centimetrus zem nabas.

Ko satur: baudu, spēju saņemt prieku no dzīves, radošumu un enerģijas radīšana.

Atvērta čakra: prieku dod process, nevis rezultāts, pastāvīga dzīves prieka sajūta.

Slēgta čakra: nepamatotas dusmas, regulārajauna prieka avota meklēšana, kāda veida apsēstība, īpašumtiesības, greizsirdība, spēcīga piesaiste citiem cilvēkiem.

Čakras krāsa: oranža.

Veids, kā to atklāt: Nedzīvo saskaņā ar iepriekš noteiktiem šabloniem, atslābinies, atveries jauniem eksperimentiem. Mēģini iegūt prieku no visa, katrā dzīves brīdī. Izmanto aksesuārus un oranžas krāsas nagu laku.

Lasi vēl: Kāpēc mājoklī noteikti jādzīvo kaķim? Atbilde tevi pārsteigs! Mani jau nu noteikti pārsteidza

Mēģiniet valkāt rotaslietas, kas izgatavotas no zelta. Ļoti ieteicams nelietot sudraba rotaslietas, jo tas absorbē tavu enerģiju. Tavai ēdienkarte jāsastāv galvenokārt no citrusaugļiem, burkānu salātiem, zivīm, jo ​​īpaši lašiem, sarkanajiem ikriem un garnelēm.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment