Kā ar dažādu burvestību palīdzību piesaistīt sev kādu lieku līdzekli

Vārdi naudas piesaistīšanai – lai tās nekad nepietrūktu!

Ielejiet stikla traukā ūdeni un skaļi sakiet šādus vārdus (varat arī lasīt):

“Cik cilvēku caur manas mājas durvīm ienāks – tik daudz man būs palīgu. Ienaidniekiem un ļauna vēlētājiem vieta manā mājā nav. Cik reižu mājas durvis atvērsies, tik reižu tajā labestība ienāks. Naids, dusmas, nelabie spēki un bēdas – tiem ceļa uz manu māju nav. Lai mājā nāk laime, lai mājā nāk labklājība! Āmen!”

Pēc tam ar šo ūdeni apslaciniet savas mājas slieksni.

Lai nauda pēkšņi un strauji pieplūstu

Sagaidiet, kad naktī pie debesīm būs pilns Mēness, neviena mākonīša. Ņemiet pāris monētas un jebkāda nomināla banknotes, uzlieciet tās uz palodzes vai jebkuras citas vietas tā, lai uz naudu kristu Mēness gaisma. Trīs reizes skaļi skaitiet šos sakāmvārdus:

“Mēness valdniece sudraboti zeltītā – tu audz un pieaudz vien lielāka klāt. Apvelti ar savām īpašībām arī manu naudiņu, lai tā augtu un pieaugtu. Naudiņa uzņem Mēness gaismu, stundu pa stundai pieaugt spēj, spēkā vien pieņemas, māju manu pildīt steidz.”

Atstājiet naudu Mēness gaismā uz pāris stundām, bet paši dodieties prom, lai uz šo procesu neskatītos.

Tad ielieciet šo naudu maciņā un mēnešiem netērējiet to. Šīs monētas un banknotes pievilinās jūsu maciņam aizvien jaunus naudas avotus. Pēc kāda laika iztērējiet šo naudu, lai veiktu atkārtoti to pašu rituālu, tikai ar citām monētām, banknotēm.

Vārdi, kas palīdzēs nemitīgi pieaugt naudas ieņēmumiem

Ņemiet maizes šķēlīti un trīr reizes skaļi atkārtojiet šos sakāmvārdus:

“Graudiņš nokrita uz zemes, ieauga un ziedēt sāka, apzeltīts tas pēcāk par maizīti tapa. Kā laukos maizes graudi aug, tā man bez likstām nauda nāk. Dieva Tēva, Dieva Dēla un Svētā Gara vārdā, Āmen!”

Pēc tam šo maizes šķēlīti apēdiet.

Avots:

Zvaigžņu Tulks

Leave a Comment